Przykro mi ! Ale kamerka u mnie dalej nie działa. Objawy jak poprzednio. Migają diody przy załączaniu, a później następuje głucha cisza....ju-rek pisze:Pojawiła się beta skype 2.0.0.27 poprawiono w niej kilkanaście błedów, warto oblukać

Przykro mi ! Ale kamerka u mnie dalej nie działa. Objawy jak poprzednio. Migają diody przy załączaniu, a później następuje głucha cisza....ju-rek pisze:Pojawiła się beta skype 2.0.0.27 poprawiono w niej kilkanaście błedów, warto oblukać
Oblukałem i kicha nadal to samo, brak obrazu, dużo brakuje do Skype z XP!ju-rek pisze:Pojawiła się beta skype 2.0.0.27 poprawiono w niej kilkanaście błedów, warto oblukać
Oblukałem..... Nic z tego mimo zainstalowania najnowszej wersji. Jak intensywnie dopytywałem na forum ubuntu-pl i prosiłem o pomoc, to niejaki kolega Bartosz Gogel opluł mnie i tyle . W momencie otworzenia skype w kamerze błyska dioda, a po chwili przestaje i nie chce działać. System normalnie kamerę widzi i mogę filmować. Ale dla mnie jest to dalejju-rek pisze:Pojawiła się beta skype 2.0.0.27 poprawiono w niej kilkanaście błedów, warto oblukać
To prawda. Ale boli brak płynnej znajomości języka. Nie jesteś chyba złośliwy i nie powiesz, że trzeba było się uczyć..
Tylko powoli i spokojnie:craz:silniki1 pisze:Nie daje rady. Za kiepski jestem.....i trace nadzieję, ze mi ktoś pomoże mówiąc choć z grubsza co mam robić..
Pozdrowienia
Paweł J.
po wpisaniudk75 pisze:polecam "camstream" - camorama jest do niczego bo się blokuje na używaniu "/dev/video0" i jak masz kamerkę na innym /dev to błędami sypie zamiast dać możliwość wybrania gdzie ona jest
ddd pisze:zalaczam obrazek skype - odinstalowauje restrt systemu instaluje wersje 1,4 lub 2beta niewazne jaka loguje sie i wyskakuje jak ponizej - paranoja
Kurnaolek ! U nie dalej Skype najnowsza wersja nie lubi kamery ! Objawy cały czas takie same , jak na początku podawałem !http://forum.ubuntu.pl/images/smilies/icon_evil.gifju-rek pisze:Pojawiła się beta skype 2.0.0.27 poprawiono w niej kilkanaście błedów, warto oblukać
jakoku2 pisze:Wygląda na to jakby proces Skype, "ukrył się" gdzieś na pulpicie?!
W lewym rogu na pasku pokazuje się ( skype ) siwa chmurka z x ?!
Próbowałeś zmienić nazwę użytkownika?:craz:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości