Opera - brak przycisków na forum
- Lunatik
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 8.04
- Środowisko graficzne: KDE 3/Trinity
- Architektura: x86
- Kontakt:
Opera - brak przycisków na forum
Taki raczej mało istotny problem.
Pod Operą na forum Ubuntu (na innych forach tego nie zauważyłem) brak przycisków "cytuj", "edytuj", itp. Pod Firefoksem przyciski te są obecne.
Jestem ciekaw czym to jest spowodowane.
Pod Operą na forum Ubuntu (na innych forach tego nie zauważyłem) brak przycisków "cytuj", "edytuj", itp. Pod Firefoksem przyciski te są obecne.
Jestem ciekaw czym to jest spowodowane.
trinity soul
- galvay
- Przyjaciel
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: KDE Plasma
Odp: Opera - brak przycisków na forum
W operze zdaje się jest jakieś blokownie zawartości.
Z tego co pamiętam, to zarówno reklama EasyLinux, jak i obrazki do przycisków, znajdują się pod http://forum.ubuntu.pl/images/
Jeśli więc przy okazji chowania reklamy, założyłeś filtr wyrzucający wszystko pochodzącego z powyższego adresu, to masz sprawę wyjaśnioną
Z tego co pamiętam, to zarówno reklama EasyLinux, jak i obrazki do przycisków, znajdują się pod http://forum.ubuntu.pl/images/
Jeśli więc przy okazji chowania reklamy, założyłeś filtr wyrzucający wszystko pochodzącego z powyższego adresu, to masz sprawę wyjaśnioną

Jak liczbę liter w moim nicku pomnożysz przez 111, to wyjdzie złowroga liczba 666. To nie może być przypadek 

-
- Sędziwy Jeż
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: Xfce
To raczej nie jest spowodowane blokowaniem. (u siebie wogole nie blokuje adresow)
A dosc dlugo akurat to forum mialem pozbawione ikon kopert przy nowych tematach i przyciskow przy postach (byly tylko pola). W koncu sie jakos samo naprawilo tylko nie wiem co jest za to odpowiedzialne ;]
/galvay: Nie upieram się, może źle strzeliłem
A dosc dlugo akurat to forum mialem pozbawione ikon kopert przy nowych tematach i przyciskow przy postach (byly tylko pola). W koncu sie jakos samo naprawilo tylko nie wiem co jest za to odpowiedzialne ;]
/galvay: Nie upieram się, może źle strzeliłem

"Internet bez Opery to chaos"
- EF
- Zakręcona Traszka
- Wersja Ubuntu: 13.10
- Środowisko graficzne: Unity
- Architektura: x86
- Kontakt:
Miałem takowe problemy w operą 9.5x
Ale teraz używam 9.6 beta, działa o wiele lepiej niż poprzedniczka : ]
Ale teraz używam 9.6 beta, działa o wiele lepiej niż poprzedniczka : ]