Audacious się dziwnie zachowuje

Grafika, film, dźwięk.
amphiprion
Piegowaty Guziec
Piegowaty Guziec
Wersja Ubuntu: 12.04
Środowisko graficzne: GNOME
Architektura: x86

Audacious się dziwnie zachowuje

Post autor: amphiprion »

Witam!

Mam pewien problem. Dzisiaj audacious zaczął dziwnie się zachowywać. Odpalam go, ma playliste standardowo ustawioną klikam na jakiś utwór i nic. Nie leci nic z głośników ani nie widać żadnej reakcji ze strony audacious. Wydaje się, że w ogóle nie odtwarza. Ale na lastfm widzę, że utwór leci. Próbowałem nawet reinstalować, usunąłem całkowicie razem z plikami konfiguracyjnymi (oczywiście pliki magicznym sposobem wróciły po ponownej instalacji, co mnie wkurza bo nie pierwszy program nie usunął plików konfiguracyjnych, pomimo, że jest opcja "razem z plikami konfiguracyjnymi" i "całkowicie usuwa"). Co z tym zrobić?
Awatar użytkownika
hsurim
Wytworny Kaczor
Wytworny Kaczor
Wersja Ubuntu: inny OS
Środowisko graficzne: Xfce
Architektura: x86_64

Odp: Audacious się dziwnie zachowuje

Post autor: hsurim »

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale ... jak usunąłeś ręcznie (ze swojego) /home/.config - katalog - /audacious to po ponownej konfiguracji niczego nie zmieniło ?
amphiprion
Piegowaty Guziec
Piegowaty Guziec
Wersja Ubuntu: 12.04
Środowisko graficzne: GNOME
Architektura: x86

Odp: Audacious się dziwnie zachowuje

Post autor: amphiprion »

Nie, przez synaptica. Tam jest opcja usuń całkowicie (łącznie z plikami konfiguracyjnymi).

Ale problem już roizwiązany. Powiedzmy. Z dziwnego powodu nagle odmówił działania pod pulse audio, pomimo, że do tej pory śmigał cały czas. Przełączyłem n alse i śmiga. Temat do zamknięcia.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Muzyka, filmy, zdjęcia, grafika”