jaki licznik transferu danych
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 8.04
- Środowisko graficzne: GNOME
- Architektura: x86
- Kontakt:
jaki licznik transferu danych
Witam,
szukałem bez skutku miernika transferu danych, podpowiecie jakiś dobry programik?? znalazłem vnstat ale niestety sobie z nim nie radze, chyba potrzebuje czegoś łopatologicznego do gnome.
szukałem bez skutku miernika transferu danych, podpowiecie jakiś dobry programik?? znalazłem vnstat ale niestety sobie z nim nie radze, chyba potrzebuje czegoś łopatologicznego do gnome.
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 10.10
licznik transferu GSM
Witam !
Chciałbym zasięgnąć rady, tych którzy korzystają z modemów GSM.
Jaki program zliczający wysłane i odebrane dane najlepiej sprawdza się w praktyce.
Pytam, ponieważ znalazłem linki do różnych programów (np. Global 3G), a także appletów (np. M. Jezierskiego), ale nie mam żadnego rozeznania w temacie.
Z góry dziękuję za pomoc
Chciałbym zasięgnąć rady, tych którzy korzystają z modemów GSM.
Jaki program zliczający wysłane i odebrane dane najlepiej sprawdza się w praktyce.
Pytam, ponieważ znalazłem linki do różnych programów (np. Global 3G), a także appletów (np. M. Jezierskiego), ale nie mam żadnego rozeznania w temacie.
Z góry dziękuję za pomoc
- igotit4free
- Przyjaciel
- Architektura: x86_64
Re: jaki licznik transferu danych
Wypróbuj vnstat w powiązaniu z conky, małym nakładem sił możesz mieć pełne informacje o stanach dziennych, tygodniowych i miesięcznych. W sumie jednak moim zdaniem i tak najlepiej sprwdza się "licznik" na stronie operatora.
Windows 10 @ GA-P67A-D3-B3, i3-2100 3.10GHz, 8GB RAM, Gigabyte HD6850 1GB RAM
Android 7.0 @ Motorola Moto G4+
Android 7.0 @ Motorola Moto G4+
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 10.10
Re: jaki licznik transferu danych
dziękuję za informację - skorzystam i zobaczę jak się sprawdza