Witam,
odkąd zmieniłem środowisko na xfce to mam problem z transmission'em. Po dodaniu torrentow nie rozpoczyna pobierania (0 wysyłania, 0 pobierania). Ciekawym zjawiskiem jest także automatyczne dodawanie torrentów mimo nie zaznaczonej odpowiedniej opcji (przed wyłączeniem programu nie pobieram żadnego pliku a po jego włączeniu wszystkie ktore kiedykolwiek dodałem znajdują się na liście spowrotem).
Transmission nie rozpoczyna pobierania plików
-
- Sędziwy Jeż
- Wersja Ubuntu: 12.04
- Środowisko graficzne: Unity
- Architektura: x86
Transmission nie rozpoczyna pobierania plików
Ostatnio zmieniony 25 lis 2011, 15:02 przez fraczek14, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Przebojowy Jelonek
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: Inne
- Architektura: x86_64
Re: Transmission nie rozpoczyna pobierania plików
W preferencjach programu zaznacz "Rozpoczęcie po dodaniu" i odznacz "Automatycznie dodawanie torrentów z".
Registered Linux user #454644 ---> https://linuxcounter.net/
-
- Sędziwy Jeż
- Wersja Ubuntu: 12.04
- Środowisko graficzne: Unity
- Architektura: x86
Re: Transmission nie rozpoczyna pobierania plików
Rozpoczęcie po dodaniu jest zaznaczone, a automatycznie dodawanie torentow z jest odznaczone. Transmission dzisiaj zaczal sam z siebie pobierac, wiec problem uwazam za rozwiazany.
-- 25 lis 2011 14:02 --
Niestety problem powrocil. nie moze tak byc ze czeka sie na rozpoczecie pobierania okolo godziny. ma ktos jakis pomysl czemu tak jest??
-- 25 lis 2011 14:02 --
Niestety problem powrocil. nie moze tak byc ze czeka sie na rozpoczecie pobierania okolo godziny. ma ktos jakis pomysl czemu tak jest??