Ps.
Darmowy browar do remixu byłby bardziej odpowiedni niż rabat na pieluszki.

Może i jestem leniem. Natomiast tobie brak wyobraźni. Może próbowałem robić upgrade i nic to nie dało?Daj wilkowi palec, a rekę odgryzie, nic dodać, nic ująć.
A poszukać na forum wątku, i samemu spróbować, nie łaska?
Zainstalować 11.04 i zaktualizować wydanie? niewykonalne? próbował ktoś w ogóle?
Na oryginalnych płytach Ubuntu nie ma języka polskiego do wyboru?
Czy może jest jakiś inny problem?
Twórcy remixu też mają pracę, Rodziny i obowiązki, i nie żyją po to wylącznie, żeby za darmo przygotować remix dla paru leniuszków, którym się nie chce skonfigurować oryginalnego systemu, choć mają do tego i polski przewodnik
i całe forum porad i poradników.
Może jeszcze frytki gratis.
Albo kupon rabatowy na pieluszki![]()
To by były na tyle
Mogę wiedzieć czym wykonałeś remix?luk1don pisze:Szukam chętnych do przetestowania mojego ISO. Muszę się dowiedzieć jak to wygląda na różnych maszynach - dopiero wtedy w pełni go udostępnię.
Link do obrazu ISO:
POBIERZ
Chyba i tak muszę robić jeszcze raz, bo widzę że wyszły pewne poprawki...
Wtedy tworzenie remixu kompletnie traci sens. Ubuntu już jest "wielojęzykowy".Galvatron pisze:zastąpić "remiks" zwykłą, spolszczoną wersją
Ubuntu jest już w 100% spolszczone i nie potrzeba dodatkowo pobierać pakietów językowych.Galvatron pisze:Właśnie o tym pisze, żeby zrezygnować z "remiksu", na rzecz oryginalnej, ale domyślnie w 100% spolszczonej wersji, tak żeby użytkownik nie musiał sam dociągać brakujących pakietów językowych. Ew. jak ktoś tam wcześniej sugerował, jakiś skrypt konfiguracyjny, ale tylko dodający podstawowe programy, bez zbytniego mieszania "pod maską".
https://wiki.ubuntu.com/OneiricOcelot/R ... VD_contentIn Ubuntu 11.10 there is now a revised, smaller (in size) DVD based on community feedback over the last few cycles. This new DVD has a more manageable size of 1.5G, and is an extension of our current CD image that includes all the language packs and some other useful applications, such as Inkscape, GIMP, Pitivi, and a more complete LibreOffice suite. All the packages that used to be on the DVD are still available from the archive.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości