Testuje 3 wersje v20.0. Ostatnia jest naprawde szybka, np. w grach. Jeszcze muszę tę wersje przetestować na atomach ... mam nadzieje, że te procesory uciągną to co im "na barki" narzucam w ostatniej wersji v20.0. Już pierwszy build na 1201n działa tak, że samemu mi ciężko uwierzyć, jaka jest różnica miedzy np. generykiem, czy moim v17.x, a w/w. Jeśli ostatnia wersja zadziała [nie jestem na 100 % pewien, czy atom uciągnie wszystkie instrukcje, jakie wykorzystuje] tak jak na np. AMD APU E-350 [tu wersja Brazos], czy na stacjonarce to będzie naprawdę "miło"

. Zatem jeśli będzie działać bezporoblemowo, testy przynajmniej przez dwa dni i zdecyduje którą wydać.
Pozdrawiam
-- 06 lip 2012 11:32 --
linuxozaurus pisze:Co z tymi logami Panie eXt73??
Witaj droga Koleżanko ... zatem analizowałem i specjalnie nic niepokojącego nie widzę. Zastanowię się nad tym bardziej "dogłębnie" w weekend.
Pozdrawiam
-- 06 lip 2012 18:29 --
Zatem na Asusie 1201n 3 wersja v20.0 działa na tę chwilę bezbłędnie ... i w zasadzie praktycznie płynność środowiska już nie ustępuje X370

. Zobaczymy, czy nie pojawią się jakieś błędy oraz czy an słabszych atomach jest równie ładnie.
Pozdrawiam
Nie ma rzeczy niemożliwych ... są tylko trudne do zrobienia
Moje kernele oraz skrypty:
NeteXt'73 - instalator kerneli i skryptów oraz optymalizator systemu w jednym > netext73.pl