odinstalowanie programu Movistar 3.5G przy użyciu aplikacji Uninstall Movistar 3.5G przez root?
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 12.10
- Architektura: x86_64
odinstalowanie programu Movistar 3.5G przy użyciu aplikacji Uninstall Movistar 3.5G przez root?
Witam, z ciekawości zapytam. Zainstalowałem program Movistar 3.5G (używam go do obsługi SMS w sieci GSM z blueconnect). W panelu głównym oprócz ikony programu Movistar 3.5G pojawiła się ikona Uninstall Movistar 3.5G. Programik służący pewnie do odinstalowywania aplikacji Movistar? Przy próbie jego użycia, terminal zgłasza jednak, iż proces może być kontynuowany po zalogowaniu do root i żeby nacisnąć dowolny klawisz aby wyjść. Pytanie: może ktoś wie, jak można użyć takiej aplikacji "Uninstall", skoro zalogowanie się wcześniejsze jako root w terminalu za pomocą su - nic nie zmienia tzn. loguje się w terminalu jako root potem klikam na Uninstall Movistar 3.5G a terminal i tak zwraca mi komunikat: " You must run the process by root Finished, press any key to exit". Czy ew. istnieje inny sposób dotarcia do polecenia "Uninstall Movistar 3.5G" poprzez terminal już po zalogowaniu się przez root (bez klikania na ikonę w panelu głównym)? Dla Speców od Ubuntu, proszę o wybaczenia mojej ignorancji