Pozdrawiam i wszystkim życzę Wesołych Świąt Wielkanocnych

Trzeba to jeszcze ściągnąć.DeJoker pisze:Co za roznica czy obraz systemu zmiesci sie na CD, czy konieczna bedzie plytka DVD?
1. Naped DVD jest juz takim standardem jak CD 10 lat temu, zaden rarytas, kazdy komputer takowy posiada.
2. Koszt plytki DVD w porownaniu do kosztu plytki CD to roznica 10-20 groszy...
Zdecydowanie nie! Położenie po lewej jest o wiele wygodniejsze po przyzwyczajeniu się. Ewentualnie dodać możliwość przeniesienia, ale skoro w gotowym systemie nie ma na razie sposobu, to nie sądzę aby nawet najlepsi na naszym forum byli w stanie przenieść przyciski na prawo.gilban pisze:I jeszcze przydało by się przenieść przyciski: zamknij, minimalizuj itd na prawą stronę. A przynajmniej odblokować to w tej wersji.
Flash i kodeki win32/64 nie przejdą z powodów prawno-licencyjnych.linuxozaurus pisze:Moja sugestia
wywalić Amazon
dodać
Kodeki
Flash Player
mc
Ubuntu Tweak Tool
My Weather Indicator
Gdrive
Synaptic
zmienić wersją jądra systemu (wykazuje niestabilność systemu i przestaje działać touchpad i klawiatura, brak możliwości logowania systemu hibernacja nie działa)
oraz to co tradycyjnie czyli tapeta.
Kadu może jeszcze ujdzie ale oryginalne GG nie bardzo. Nie dość, że pełen reklam (adware) to jeszcze go prawa autorskie chronią i na bank nie może być wcielony w żadną z dystrybucji linuksowych. Czyż nie mam racji?Tyran6 pisze:Ja bym dodał Kadu albo GG.
To dobrze, byle nie późniejmario_7 pisze:
Remiks zostanie wydany, gdy będzie gotowy.
A jak będzie wydany później za późno, to jaki sens wydawania?e X t 7 3 pisze:Słuszna uwaga ... później niż będzie gotowy to już będzie za późno
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość