Powitanie
-
- Wygnańcy
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: WindowMaker
- Architektura: x86
Re: Powitanie
Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum audio właśnie jakiś czas temu dołączyłem do grona miłośników tego forum i muszę przyznać, że forum spełnia moje oczekiwania jestem pod wielkim wrażeniem, pozdrawiam
-
- Wygnańcy
- Środowisko graficzne: Inne
- Architektura: Inna
- Kontakt:
witam serdecznie
Serdecznie witam aktualnie z Krakowa, gdzie studiuję medycynę. Mieszkam w Warszawie. Nie zauważyłem działu powitalni i dlatego tutaj jestem w pogaduchach. Forum z pewnością super- wszystkich jeszcze raz pozdrawiam.
- nomoreground
- Sędziwy Jeż
- Architektura: x86_64
Re: witam serdecznie
Witamy na forum Życzę jak najmniej problemów z pingwinkiem (lub czymś innym jeśli wierzyć info z profilu )
- aderas
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 14.04
- Środowisko graficzne: Xfce
Witam wszystkich.
Wcześniej miałem wiele "romansów" z pingwinem, lecz nigdy nie udawało się pozostać na dłużej. Teraz przy okazji wydania kolejnego LTSa postanowiłem spróbować i redmondowych okienek nie widziałem już parę tygodni
Z tej okazji postanowiłem do Was dołączyć, mam nadzieję, że czas tutaj spędzony nie będzie czasem straconym i wiele się od Was dowiem.
Pozdrawiam.
Wcześniej miałem wiele "romansów" z pingwinem, lecz nigdy nie udawało się pozostać na dłużej. Teraz przy okazji wydania kolejnego LTSa postanowiłem spróbować i redmondowych okienek nie widziałem już parę tygodni
Z tej okazji postanowiłem do Was dołączyć, mam nadzieję, że czas tutaj spędzony nie będzie czasem straconym i wiele się od Was dowiem.
Pozdrawiam.
Tak sobie pomyslalem, ze od razu po rejestracji warto by cos napisac i sie przedstawic, jestem Tomasz. Takze witam serdecznie. Ubuntu zaczalem uzywac jakos na etapie wersji 6.06 czy jakos w ten desen, ciezko mi sobie przypomniec. Z wiekszymi badz mniejszymy przerwami będą już 3 lata.
- yahoob3
- Wytworny Kaczor
- Środowisko graficzne: Cinnamon
- Kontakt:
Jakoś tak przed chwilą minął rok jak się z Wami i tym systemem "użeram" i chyba prędko się to nie zmieni. Chociaż... nuda panie, nic się nie dzieje, wszystko działa... Pozdrawiam serdecznie z Lublina.
Mint 20.1 Cinnamon, kern. 5.4; 64-bit na: Lenovo G500S z CPU Pent. 2020M 2.4 GHz*2; 6 GB RAM; GPU Intel+GeForce 720M; LU#586742;
- Tomfoc
- Gibki Gibbon
- Wersja Ubuntu: 22.04
- Środowisko graficzne: GNOME
Możesz podać swój stan cywilny i wymiary?McCami97 pisze:witam ... jestem Kamila ...Jak macie jakieś pytania pisać śmiało:)
-
- Piegowaty Guziec
- Środowisko graficzne: Unity
Jaki seksizm na tym forum wpada kobietka i do razu się na nią rzucają Ja na szczęście jestem facetem, więc mi to nie grozi Ale witam serdecznie, także i kobiety, które zapewne gdzieś się tu czają
-
- Piegowaty Guziec
Hej
Wlasciwie to sie nie powitalem... Na linuksie jestem od doc dawna (pierwszy, zainstalowany przez kolege, to monkey linux (taki, ktory dzialal w symbiozie z DOS)) w 1997, pozniej dlugo winda do nieba, az ponownie oswiecilo mnie w 2006, kiedy vista wysypywala mi sie z czestotliwoscia kilku razy na godzine. Obecnie na ubuntu 14.04 z powloka XFCE na jednej partycji i Open Box na drugiej. Chwilowo z windy, bo nie jestem u siebie.
Wlasciwie to sie nie powitalem... Na linuksie jestem od doc dawna (pierwszy, zainstalowany przez kolege, to monkey linux (taki, ktory dzialal w symbiozie z DOS)) w 1997, pozniej dlugo winda do nieba, az ponownie oswiecilo mnie w 2006, kiedy vista wysypywala mi sie z czestotliwoscia kilku razy na godzine. Obecnie na ubuntu 14.04 z powloka XFCE na jednej partycji i Open Box na drugiej. Chwilowo z windy, bo nie jestem u siebie.
- TheKrzychuuuuu
- Sędziwy Jeż
Witam,
Jeszcze się nie przedstawiłem, a konto na tym forum mam chyba od 3 lat, a możliwe, że nie wiecie z kim macie do czynienia. Wybaczcie jestem chyba jakiś niewychowany.
Nazywam się Krzysiek, mam 21 lat, skończyłem technikum informatyczne. Jakieś 3 lata temu zainstalowałem wersje Ubuntu 9.04 (chyba) i powiem, że bardzo mi się spodobała, ale jako, że mieszkałem z bratem musiałem wrócić na windowsa i wtedy skończyła się moja przygoda z ubuntu W szkole trochę pracowałem na centOS i mandrivie (Ale jakoś mnie nie te systemy nie zachęcały do przejścia na linuks'a). Ponad miesiąc temu zaczął mi sie wieszać windows i zbiegiem okoliczności znalazłem artykuł, że ubuntu 14.04 to rewolucyjny system. Zainstalowałem go więc i jedyne co się mi w nim nie podobało to środowisko graficzne więc zmieniłem je na XFCE. Jak narazie jestem zadowolony z tego systemu (co prawda na tym komputerze wchodzę tylko na internet). Zobaczymy co przyniesie nowa aktualizacja.
Pozdrawiam!
Jeszcze się nie przedstawiłem, a konto na tym forum mam chyba od 3 lat, a możliwe, że nie wiecie z kim macie do czynienia. Wybaczcie jestem chyba jakiś niewychowany.
Nazywam się Krzysiek, mam 21 lat, skończyłem technikum informatyczne. Jakieś 3 lata temu zainstalowałem wersje Ubuntu 9.04 (chyba) i powiem, że bardzo mi się spodobała, ale jako, że mieszkałem z bratem musiałem wrócić na windowsa i wtedy skończyła się moja przygoda z ubuntu W szkole trochę pracowałem na centOS i mandrivie (Ale jakoś mnie nie te systemy nie zachęcały do przejścia na linuks'a). Ponad miesiąc temu zaczął mi sie wieszać windows i zbiegiem okoliczności znalazłem artykuł, że ubuntu 14.04 to rewolucyjny system. Zainstalowałem go więc i jedyne co się mi w nim nie podobało to środowisko graficzne więc zmieniłem je na XFCE. Jak narazie jestem zadowolony z tego systemu (co prawda na tym komputerze wchodzę tylko na internet). Zobaczymy co przyniesie nowa aktualizacja.
Pozdrawiam!
Uczcie się ortografji, i interpunkcji!
witam wszystkich serdecznie
-
- Piegowaty Guziec
Witam wszystkich użytkowników forum, mam na imię Mirosław, ale mówią na mnie Śniegson, mam nadzieję, że będzie nam się przyjemnie dyskutowało:)
- marti17
- Sędziwy Jeż
- Kontakt:
Dzień dobry / dobry wieczór! ( w zależności od tego, o jakiej porze dnia lub nocy to czytasz)
Jo tys baba W dodatku z gór, no, Pogórza...
Jo tys baba W dodatku z gór, no, Pogórza...
Asus Eee PC 1000H, Intel Atom N270, Win7, LinuxMint 19 Tara Cinnamon
-
- Piegowaty Guziec
- Środowisko graficzne: Brak
Witam wszystkich Postanowiłem poznać trochę lepiej linuxa, a że samemu to dosyć ciężko idzie... Podobnie jak kolega trochę wyżej liczę na owocne dyskusje
- Mleko
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 18.04
- Środowisko graficzne: GNOME
Witam wszystkich serdecznie. Korzystam z linuxa już od jakiegoś czasu ale teraz postanowiłem bardziej zagłębić się w te tematy
Dzień dobry!
Jutro instaluję na stacjonarce ubuntu. Mam nadzieję, że jakoś to ogarnę.
Mam nadzieję, że znajdę do niej sterowniki.
Mam nadzieję, że nie będę co 10 minut spamować pytaniami.
Głównie to i tak tylko edytuję tony tekstu (jestem tłumaczem) i marnuję czas na gry.
Mam nadzieję, że się wszystkiego ładnie nauczę.
Jutro instaluję na stacjonarce ubuntu. Mam nadzieję, że jakoś to ogarnę.
Mam nadzieję, że znajdę do niej sterowniki.
Mam nadzieję, że nie będę co 10 minut spamować pytaniami.
Głównie to i tak tylko edytuję tony tekstu (jestem tłumaczem) i marnuję czas na gry.
Mam nadzieję, że się wszystkiego ładnie nauczę.
-
- Piegowaty Guziec
- Kontakt:
Hej, stary ze mnie już user, ale parę ładnych lat nie zaglądałem na forum - wypada więc ponownie się przywitać
-
- Piegowaty Guziec
Hej hej Ja mam na imię Franek. Mieszkam w środkowej Polsce.
- sir_lucjan
- Serdeczny Borsuk
- Kontakt:
Jak ktoś kiedyś powiedział, nie lękajcie się
W miarę możliwości pomożemy.
W miarę możliwości pomożemy.
Dell Inspiron 15-3542 (3542-2538) || Linux Register User: #536661
Inny OS = Arch Linux
Inne środowisko = Plasma 5
Inny OS = Arch Linux
Inne środowisko = Plasma 5
Dzień dobry
Na forum zaglądam od kilkunastu tygodni, jednak dopiero dzisiaj chciało mi się zostać użytkownikiem. Poruszyło mnie tu dużo postów, nie ulega wątpliwości, że będę się w nich wypowiadał. Pozdro z okolic Opola.