W przypadku ICQ czy MSN nie ma problemu , wszelkie inne wtyczki działają jak należy.
Nie gniewaj się na mnie, ale nie rozumiem twojego toku myślenia. Jeśli miałbym stosować twoją zasadę, to równie dobrze mogę napisać, zainstaluje Win bo tam działa bez zarzutu. Ja przykładowo korzystam z kilku komunikatorów i co mam instalować wszystkie odpowiedniki na linuxa ??, nie lepiej znaleźć rozwiązanie dla empathy które na prawdę zapowiadało się nieźle, póki nie wyskoczył bug typu GG.linuksiarz pisze:Proponuję korzystanie z Kadu lub Pidgina.
Ja się nie poddam

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Edit:
A wyłączyłeś SSL ??, w opcjach kont ->modyfikuj parametry połączenia ->zaawansowane ->Encryption - none i na bank się łączy z serwerem ale nie pobiera kontaktów, przynajmniej u mnie.amadeo pisze:Mam ten sam problem, błąd: Brak sieci.
Próbowałem tej metody: viewtopic.php?f=132&t=120267&start=80#p800797 . Bez rezultatu. Wszystko po staremu.
Co robić?