niXon pisze: 11 gru 2023, 14:00 To że ktoś nie liże ukrainskich tyłków, nie znaczy że jest putinolubem,
jest jeszcze trzecia opcja, ten ktoś jest po prostu POLAKIEM.
a ukraińcy nas nienawidzą tak jak niemcy..

niXon pisze: 11 gru 2023, 14:00 To że ktoś nie liże ukrainskich tyłków, nie znaczy że jest putinolubem,
jest jeszcze trzecia opcja, ten ktoś jest po prostu POLAKIEM.
a ukraińcy nas nienawidzą tak jak niemcy..
Za zbrodnie przeciw ludzkościRocky2 pisze: 11 gru 2023, 13:16… za obronę swojej ojczyzny, swojego kraju przed podstępnym , skrytym i wrogim przejęciem.![]()
Muj Borze !linuxozaurus pisze: 11 gru 2023, 16:53Za zbrodnie przeciw ludzkościRocky2 pisze: 11 gru 2023, 13:16… za obronę swojej ojczyzny, swojego kraju przed podstępnym , skrytym i wrogim przejęciem.![]()
A kto ci powiedział, że ja nienawidzę ukraińców ? Bo ja nigdy o tym nie pisałem.kobrawerde pisze: 11 lut 2024, 14:12 … jak tak nienawidzisz Ukraińców a cenisz Polskę. A postawa antypatriotyczna jednostek mnie nie interesuje bo tak jest w każdej nacji![]()
ten frazes że : "ukr walczą tam ZA NAS" - jest bzdurny i absurdalny.kobrawerde pisze: 11 lut 2024, 14:12 Tak tylko warto dać te parę złoty że by to oni ginęli na spółę z ruskimi na froncie ...niż mynaprawdę za to warto dać jak tak nienawidzisz Ukraińców a cenisz Polskę. A postawa antypatriotyczna jednostek mnie nie interesuje bo tak jest w każdej nacji
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości