Kolega się upierał że wkładał wcześniej u siebie i wszystko grało a później podpinał u mnie i następnie jak nigdzie nie podpinał tylko u siebie i miał wszystkie foldery na penie ukryte i przy ich ikonkach pojawiły się znaczki jak przy skrótach a po kliknięciu na nie nie chciały się otwierać.
Tak czułem. Żaden wirus, tylko pewnie jakiś bajzel w uprawnieniach
Jak można wprowadzać w taki bład innych. ? Akurat wszystkie wirusy to zapewne od kochanego windowsa . Sama złapałam 32 trojany na windowsie XP stąd moje problemu teraz z nim .
Z tego co napisałeś folder posiadał robaka ale przynajmniej w moim przypadku kilka razy Avira się myliła i pokazywała wirusa w czystym piku choć Avira to jeden z najlepszych antywirusów polecam jak pisałem Virus Total i będzie wszystko jasne. Robak nieźle potrafi namieszać w systemie Windows to proponuje usunąć ten plik.
Ja mam coś takiego, że jak nagram coś na Pendrive i podłączę go pod TV, to razem z całą resztą pojawia się folder " .Trash-1000 ". Nigdy nie wiedziałem po co on tam jest i dlaczego. Na Linuxie go nie widzę, tylko TV go widzi. Dziwna sprawa
Neater pisze:Ja mam coś takiego, że jak nagram coś na Pendrive i podłączę go pod TV, to razem z całą resztą pojawia się folder " .Trash-1000 ". Nigdy nie wiedziałem po co on tam jest i dlaczego. Na Linuxie go nie widzę, tylko TV go widzi. Dziwna sprawa
To folder kosza - siedzą tam pliki wrzucone do kosza ale nieusunięte fizycznie z dysku. Domyślnie pliki zaczynające się od kropki nie są widoczne w systemie, wystarczy Ctrl+H i magicznie się pojawią.
Neater pisze:Ja mam coś takiego, że jak nagram coś na Pendrive i podłączę go pod TV, to razem z całą resztą pojawia się folder " .Trash-1000 ". Nigdy nie wiedziałem po co on tam jest i dlaczego. Na Linuxie go nie widzę, tylko TV go widzi. Dziwna sprawa
To folder kosza - siedzą tam pliki wrzucone do kosza ale nieusunięte fizycznie z dysku. Domyślnie pliki zaczynające się od kropki nie są widoczne w systemie, wystarczy Ctrl+H i magicznie się pojawią.
Rzeczywiście zrobiłem tak jak mówisz, ręcznie go usunąłem i nie ma. Dziękuje za wyjaśnienie