Jeszcze nie udostępniłem ... najdalej do niedzieli to zrobię.linuxozaurus pisze:Gdzie jest jajko 15.8 k8?
Pozdrawiam
Moderator: e X t 7 3
Jeszcze nie udostępniłem ... najdalej do niedzieli to zrobię.linuxozaurus pisze:Gdzie jest jajko 15.8 k8?
Wojciechu, jaką tam masz grafikę ?wojciechr pisze:Wspaniale chodiz z jednym zastrzeżeniem, że znikają listwy (belki górne) okien. jakby compiz nie wyrabiał? sa nowe Twoje ustaiwenia pod to jądro?
Pod jaką maszyna - jaka grafika, procesor, etc.cwaniak pisze:W porównaniu do poprzedniego jajka zużycie energi spadło o 0,5w![]()
Pojawił się problem z flashem(całkowicie zamula firefoxa)
Samsun nc10, procesor Atom, grafika intela. System jest praktycznie łysy(zainstalowałem tylko arduino i eagla). Komputer ogulnie chodzi szybciej ale flash niee X t 7 3 pisze:Pod jaką maszyna - jaka grafika, procesor, etc.cwaniak pisze:W porównaniu do poprzedniego jajka zużycie energi spadło o 0,5w![]()
Pozdrawiam
Czy czasem nie updatowałeś ostatnio Flasha ? ... on co wersja inaczej chodzicwaniak pisze:Samsun nc10, procesor Atom, grafika intela. System jest praktycznie łysy(zainstalowałem tylko arduino i eagla). Komputer ogulnie chodzi szybciej ale flash niee X t 7 3 pisze:Pod jaką maszyna - jaka grafika, procesor, etc.cwaniak pisze:W porównaniu do poprzedniego jajka zużycie energi spadło o 0,5w![]()
Pozdrawiam
hmm ... dziwne - na moich maszynach jest idealnie. Jakiej wersji Ubuntu używasz ?cwaniak pisze:Niby aktualizowałem ale ze 3 dnie przed zmianą jajaka i na starym chodził dobrze.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości