Konqueror jest używalny jedynie jeśli ustawi się w nim webkit jako domyślny silnik.
Co do krzaków to obawiam się że nic tu KDE nie ma do rzeczy. Sterownik jest schrzaniony i tyle.
To po jaką choinkę używasz konquerora na KDE? Bierzesz cokolwiek innego.Nie, pod Gnome tylko Firefox - innej możliwości dla mnie nie ma w tej sytuacji.
Żeby coś dodać na pulpicie musisz zmienić w opcjach na Widok katalogu.Wtedy będziesz miał pulpit jak w windzie.Zainstaluj tylko motyw bodajże vista4 i ikony z Sevena.Skóra zdjęta z W7zibiboniek1 pisze:wczoraj skończyłem z testowaniem kubuntu i powiem tak
brakuje mi ppm formatuj,na pulpicie nie można nic dodać,wysypała mi się plazma 3 razy w 10.04lts i przycinała się na q6600 4x2400mhz 2gb ram i gf8500gt 512mb więc jak dla mnie odpada
kde to bodajże 4.2 wersja była i w cale nie jest tak prosty jak gnome! może i ładniejszy ale szybciej pracuje się w gnome to tyle.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości