Poszukuję Partnerów do tworzenia serwisu.

Aaaby..... Ogłoszenia drobne.
Awatar użytkownika
Nettmanek
Serdeczny Borsuk
Serdeczny Borsuk
Wersja Ubuntu: 14.04
Środowisko graficzne: Unity
Architektura: x86_64
Kontakt:

Re: Poszukuję Partnerów do tworzenia serwisu.

Post autor: Nettmanek »

patrixon78 pisze:
To, że piszesz z Windowsa 8 może Cię upoważnić do niewiedzy jak się tam polskie litery uzyskuje, a nie do stosowania błędnej pisowni i buraków typograficznych. Jak chcesz prowadzić poważny serwis, jeśli sam nie potrafisz pisać po polsku?
Co do wielojęzyczności serwisu - jaki to ma sens?
Aha, jakbyś pytał to piszę z Androida...
Pozostawiam to bez komentarza...
Wlasnie dlatego potrzebni sa tacy "geniusze" jak Ty.
Ps. Nie wiem czy wiesz, ale w 8 jeszcze nie ma dostepu do j.Polskiego Geniuszu. (dlatego przeprosilem i wyjasnilem przyczyne, a nawiasem mowiac sprawdz wlasna pisowanie).

Podsumowalbym tez pisownie wszystkich uzytkownikow tego forum, wrecz calego serwisu i co by z tego wyszlo?
Nie dziwia mnie ataki na kogos kto ma pomysly i chce je realizowac. Jedyne co mozesz to napisanie tu kilku agresywnych postow pod moim adresem i to wszystko. Serwis i tak powstanie. Pozdrawiam.
W Windows 8 jest dostęp do polskiej klawiatury bo sam takowej używałem na windows 8 tylko trzeba umieć ją ustawić... co do serwisu... lepiej gdybyś zaprzyjaźnił się z którymś z serwisów istniejących już i liczącym się w jakimś stopniu. Mógłbyś w ten sposób np. przejąć patronat nad takowym działem co na pewno zwiększyłoby atrakcyjność owego serwisu, bo temat nie jest głupi ale żeby wymagał osobnego forum? Litości...

ps. Bynajmniej nie wiem skąd ten pomysł, że to forum to dno... jak dla mnie jest to jedno z najbardziej przyjaznych forum i łatwo tu uzyskać pomoc. Czego więcej oczekiwać?
Lenovo G580-20150 | Intel Core i3 3120M | 8GB DD3 | Intel HD 4000 & Nvidia GF 710M | 1TB HDD | kubuntu 13.10 64bit
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tablica ogłoszeń”