W Windows 8 jest dostęp do polskiej klawiatury bo sam takowej używałem na windows 8 tylko trzeba umieć ją ustawić... co do serwisu... lepiej gdybyś zaprzyjaźnił się z którymś z serwisów istniejących już i liczącym się w jakimś stopniu. Mógłbyś w ten sposób np. przejąć patronat nad takowym działem co na pewno zwiększyłoby atrakcyjność owego serwisu, bo temat nie jest głupi ale żeby wymagał osobnego forum? Litości...patrixon78 pisze:Pozostawiam to bez komentarza...To, że piszesz z Windowsa 8 może Cię upoważnić do niewiedzy jak się tam polskie litery uzyskuje, a nie do stosowania błędnej pisowni i buraków typograficznych. Jak chcesz prowadzić poważny serwis, jeśli sam nie potrafisz pisać po polsku?
Co do wielojęzyczności serwisu - jaki to ma sens?
Aha, jakbyś pytał to piszę z Androida...
Wlasnie dlatego potrzebni sa tacy "geniusze" jak Ty.
Ps. Nie wiem czy wiesz, ale w 8 jeszcze nie ma dostepu do j.Polskiego Geniuszu. (dlatego przeprosilem i wyjasnilem przyczyne, a nawiasem mowiac sprawdz wlasna pisowanie).
Podsumowalbym tez pisownie wszystkich uzytkownikow tego forum, wrecz calego serwisu i co by z tego wyszlo?
Nie dziwia mnie ataki na kogos kto ma pomysly i chce je realizowac. Jedyne co mozesz to napisanie tu kilku agresywnych postow pod moim adresem i to wszystko. Serwis i tak powstanie. Pozdrawiam.
ps. Bynajmniej nie wiem skąd ten pomysł, że to forum to dno... jak dla mnie jest to jedno z najbardziej przyjaznych forum i łatwo tu uzyskać pomoc. Czego więcej oczekiwać?