To jest wątek z żartami. Wszystko jest tutaj przedstawione w krzywym zwierciadle i wyolbrzymione (przynajmniej powinno być).

W ostatniej, nigdy nie wydanej wersji nextstepa było skrzyżowanie docka i menu z aplikacjami. Szkoda, że nikt nie pomyślał o skopiowaniu tego rozwiązania.Wiele osób do tej pory mota się i nie rozumie dlaczego zminimalizowane okno w Unity trzeba ponownie uruchamiać z menu.
teoretycznie kobietę też można "uciszyć": sudo killall kobieta23.W Linuxie istnieje polecenie shutdown -h now
opis właścicieli telefonów Samsunga z jednym tutaj się nie zgadzamSamsung – Chciałeś mieć najnowszego iPhone`a, ale twoi rodzice mają mniej pieniędzy niż rodzice tych z powyższej grupy, albo już sam zarabiasz na siebie i potrzeba jedzenia wygrała u ciebie z chęcią kupienia drogiego i średnio przełomowego technicznie sprzętu. Zresztą i tak jedynymi funkcjami, jakich używasz w swojej maszynie jest wykonywanie połączeń, odbieranie połączeń, rozmawianie w trakcie połączenia, ten skomplikowany, nowy system nazywający się SMS oraz kalendarz. Zapisałeś się na podyplomowe studia robienia zdjęć telefonem.
bo nie marzyłam o czymś takimChciałeś mieć najnowszego iPhone`a
Cytat z RMS xDNecrophilia would be my second choice for what should be done with my corpse, the first being scientific or medical use. Once my dead body is no longer of any use to me, it may as well be of some use to someone. Besides, I often enjoy rhinophytonecrophilia (nasal sex with dead plants).
aż mi się ciśnie na usta WYPIJMY ZA BŁĘDYMicrosoft zorganizuje epicki melanż
shinigami pisze:To ja dam coś głupiego:
Dlaczego nikt nie lubi linuksiarzy?
Nie wiesz? To poszukaj w Google!
Taki żarcik
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości