Jak rany, no proszę cię. Jak może obciążyć łącze coś co ma kilkanaście bajtów? Gradient ma wysokość paska i szerokość 1px nie wiem czy wiesz. Poza tym nie przesadzaj. Łącze 10, 20 czy nawet 50Mbit to już nie jest coś nieosiągalnego.
Oczy męczy? Mogę zrobić wersję bez gradientów. Przecież cały czas piszę, że musi być parę wersji, bo każdy lubi inne kolory. Ale mnie też się ta wersja musi podobać, bo w końcu robię to też dla siebie, prawda? Zrobię jeszcze jedną, ostatnią wersję, do trzech razy sztuka, ten pierwszy projekt uznajmy za wypadek przy pracy. Ale jak i to wam nie podejdzie, to wątpię, że szybko znajdziecie kogoś, kto chce zrobić kilka skinów dla forum za prawie free...
Przy czym nic na siłę, jeżeli ktoś ma robić nową skórkę "bo tak" i nie ma zdolności to niech sobie odpuści.
Zdolności nie ma? W porównaniu do obecnego stylu i poziomu to jest pełen profesjonalizm. Zresztą robię takie rzeczy zawodowo i to ze sporym sukcesem. A to, że nie mogę trafić w wasz gust... cóż. Każdemu się może zdażyć.