jaki telefon dotykowy kupić?

Porady sprzętowo-handlowe
Awatar użytkownika
andygem
Serdeczny Borsuk
Serdeczny Borsuk
Wersja Ubuntu: inny OS
Środowisko graficzne: Inne
Architektura: x86_64
Kontakt:

Odp: jaki telefon dotykowy kupić?

Post autor: andygem »

Wejdź na Allegro , poszukaj telefonów z Twojego miasta - koniecznie , możesz przed zapłaceniem sprawdzić sprzęt . Rok temu kupiłem 6-cio miesięczną Nokię 5530 za 300 zł , z papierami , gwarancją itp. Z Play'a , a więc bez simlocka . Fakt , że trochę trwało nim na nią trafiłem . ;-)
P.S.
Nie dodałem , że jestem zadowolony !
Awatar użytkownika
pawelloss
Sędziwy Jeż
Sędziwy Jeż
Środowisko graficzne: Blackbox
Architektura: PPC
Kontakt:

Post autor: pawelloss »

Osobiście polecam samsunga GALAXY.
Mr.QooCis
Sędziwy Jeż
Sędziwy Jeż
Architektura: x86_64

Post autor: Mr.QooCis »

to tak, wybaczcie na wstępie, że się nie udzielałem ale mam usprawiedliwienie, nie miałem neta :D ale już mam więc piszę co i jak. kupiłem LG Swift. jest to telefon z grudnia więc ma zaledwie coś ponad dwa miesiące, sprawny w 100% i osobiście uważam, że jak na 340 zł -bo za tyle go kupiłem- telefon jest bardzo fajny, wi-fi śmiga itp. także już problem rozwiązany :) dziękuję wszystkim za pomoc i przede wszystkim osobie, która podpowiedziała mi zakup tego telefonu, znajdziecie ją gdzieś w postach powyżej ;)

EDIT:
Mac88 pisze:Tani a dobry telefon z dotykowym wyświetlaczem to ....... Samsung Monte :D -Wave jest spoko,ale już dużo droższy...

Ps to Panowie polecam w przyszłości : http://www.youtube.com/watch?v=rmhcLBjq_Xw :D:D:
o żesz ty :D ja chcę takie coś w swoim telefonie :D naprawde się postarali z tym, ciekawe ile takie cacko będzie kosztowalo...
Zablokowany

Wróć do „Co kupić?”