Witam wszystkich szczecinian
Myślę, że pomysł "grupy wsparcia" jest rewaluacyjny więc jeśli są chętni to zapraszam do tworzenia czegoś wielkiego. Jest to tym samym możliwość dodania swojej cegiełki do pięknej idei wolnego oprogramowania.
Niemniej grupa będzie niczym jak nie będzie komu pomagać wiec, masz problemy z Ubuntu ( i pochodnymi) pisz na pewno w ramach swoich możliwości ci pomogę laptopa rozmontujemy na US a stacjonarny sprzęcik to wiadomo
Może zorganizujemy jakieś cykliczne spotkanie użytkowników? Szczecin ma swoją grupę użytkowników Linuksa (SZLUUG) - mniej lub bardziej aktywną - oraz grupę użytkowników Open Solarisa (aktywną, łączenie ze spotkaniami).
Proponuję jakieś spotkanie od czasu do czasu, np. w Piwnicy Kany (tam odbywają się spotkania OpenSolaris'owców). Przy piwku i smacznym jedzeniu można pogadać o tym i owym. Możemy też połączyć swoje siły i zorganizować jakieś akcje, np. wykłady itp.
mail: michal.s [at] free-media.eu
gadu: 9359726
http://michal.superuser.org.pl/blog | Registered Linux User #516064
Potrzebuję pomocy. Posiadam linux ubuntu 10.10. Nie mogę uaktywnić w dźwiękach opcji ,,mikrofon" i nie mogę uruchomić kamerki internetowej: Creative Labs inc VF-0040.
Wpisuję się na listę
Chętnie pomogę jaki czasem sam poszukam pomocy u bardziej doświadczonych kolegów.
Kontakt ze mną:
skype - carlsberg-beer http://www.gabrysiak.eu
Witam
Może nie centralnie Szczecin (Trzebież), bytuję w nim przez większość tygodnia więc chyba pasuję ;].
Stan wiedzy raczkujący. Chętnie się czegoś pouczę. XD A jak będę umiał to pomogę.
Witam! Również jestem nowym użytkownikiem. Dopiero zaznajamiam się z systemem (jestem pod wrażeniem). Co do pomocy to pewnie sam będę jej nie raz potrzebował ale gdyby coś.. to pisać:) Pozdro
Lada dzień będzie skromna strona www i pewnie jakiś kanał IRC. Szczecin nadal obecny na forum?
misiek1928 pisze:
jaro06200 pisze:Wpisuję się na listę
No to zapraszam do społeczności na G+. Będziemy powoli szykować pierwsze spotkanie.
Witam.
Nie korzystam z G+, nie mniej jeśli będzie już jakaś stronka, nawet prowizoryczna, śmiało wklej link. Ewentualnie podeślij info na pw.
Ekspert ze mnie żaden, ale jak wybierzecie jakąś sympatyczną klimatową knajpkę na spotkanie - spotkać się można
Ponu pisze:
Witam.
Nie korzystam z G+, nie mniej jeśli będzie już jakaś stronka, nawet prowizoryczna, śmiało wklej link. Ewentualnie podeślij info na pw.
Ekspert ze mnie żaden, ale jak wybierzecie jakąś sympatyczną klimatową knajpkę na spotkanie - spotkać się można