Dałem dożywotkę. W imię zasad, z przekonania że chamstwu trzeba się przeciwstawiać, w akcie niezgody na niczym niesprowokowaną agresję i wulgarność.Potulniaczek pisze:Drogi igotit4free ja mam w ogóle stosunek seksualny do forumowiczów i całej tej słowiańskiej hołoty z tobą na czele.Olewam twoje karne punkty i możesz mnie nawet zbanować.Nie będzie mi tu jakiś szczaw mówił jaki mam mieć stosunek do moherowych beretów.Leje na to forum.Miłego dnia.igotit4free pisze:Drogi Potulniaczek,
Otrzymałeś punkty karne na UBUNTU.PL.
Powód: Arogancja i niewłaściwy stosunek do innych forumowiczów.
-------
W przyszłości spróbuj dyskusji polegającej na odwoływaniu się do rzeczowych argumentów, zaniechaj przy tym ataków na inne osoby i dystrybucje.
-------
Otrzymałeś 1 punkt(y/ów) karny(e/ch), który/które mogą ograniczyć dostęp do forum dopóki nie wygasną. Punkty za poważne przewinienia nigdy nie wygasają.
Oryginalna wiadomość:
[post]819506[/post]Pozdrawiamy,Teraz to Ty bredisz....Wszystkie sterowniki je obsługują,z wyjątkiem tych archaicznych.Przestań się wymądrzać.Lepiej odrób lekcje.
Administracja UBUNTU.PL
Ban dla Potulniaczek
- igotit4free
- Przyjaciel
- Architektura: x86_64
Ban dla Potulniaczek
Windows 10 @ GA-P67A-D3-B3, i3-2100 3.10GHz, 8GB RAM, Gigabyte HD6850 1GB RAM
Android 7.0 @ Motorola Moto G4+
Android 7.0 @ Motorola Moto G4+