Witam, jak w temacie. Gdy wyjmę wtyczkę zasilania laptopa i przełączy się on na korzystanie z baterii to po jakimś czasie (czasem po minucie, czasem po godzinie) rozłącza mi się internet (wifii). Gdy próbuję się połączyć ponownie stwierdza, że podałem złe hasło. Po restarcie wszystko jest w porządku jednak po odczekaniu dzieje się to samo. Zastanawiam się co powinienem Wam podać żebyście mogli mi jakoś pomóc. Na windows 7 oczywiście ta usterka nie występuje.
Laptop to ASUS K70-IJ
Ubuntu - rozłączanie internetu po odłączeniu zasilania
- terpsy
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 11.04
- Środowisko graficzne: GNOME
- Kontakt:
Re: Ubuntu - rozłączanie internetu po odłączeniu zasilania
Mam ten sam problem.
Spróbuj tego:
ubuntuforums.org/showthread.php?t=1755734
J.
Spróbuj tego:
ubuntuforums.org/showthread.php?t=1755734
J.
- Morf1920
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 12.04
- Środowisko graficzne: GNOME
- Architektura: x86_64
- Kontakt:
Re: Ubuntu - rozłączanie internetu po odłączeniu zasilania
Witam!
Podepnę się pod temat ponieważ nie chcę zakładać nowego. Mam dokładnie ten sam problem. W momencie odłączenia zasilania tracę możliwość łączenia się z internetem. Łączę się poprzez WIFI a mój komputer to DELL INSPIRON N5010. Porady z w/w adresu nie pomogły. Dodam, iż jestem początkującym użytkownikiem systemu LINUX więc proszę o wyrozumiałość i cierpliwość
> Z góry dziękuję za odpowiedź!
Podepnę się pod temat ponieważ nie chcę zakładać nowego. Mam dokładnie ten sam problem. W momencie odłączenia zasilania tracę możliwość łączenia się z internetem. Łączę się poprzez WIFI a mój komputer to DELL INSPIRON N5010. Porady z w/w adresu nie pomogły. Dodam, iż jestem początkującym użytkownikiem systemu LINUX więc proszę o wyrozumiałość i cierpliwość