a hitem ostatnim było zakup klucza kis 2010 jak delikatnie powiedziała ze będę musiał się dołożyć

Ja używam Firefoxa i jeszcze nie zauważyłem, żeby jakaś strona wyświetlała się inaczej niż pod Win$.barja pisze:Nieszczęsne przeglądarki i różnice w wyświetlaniu. Chrome pod Win wyświetla tak samo jak Chromium w Ubuntu, Opera też, natomiast IE7 i IE8 - tragedia...
Stron bankooowych????Krissfa pisze:Czasami jeszcze zajrzę, na troszkę już zakurzonego Windowsa, ale tylko po to żeby coś wydrukować, użyć kamery w Skype lub skorzystać ze stron bankowych.
A tak poza tym to nic!
Ubuntu jest lepszy!!!
jaroslawb1 pisze:Pod Windowsem drżę jak wchodze do banku,na Linuksach spoko.
No i skoro to pracownicy wykonują rozmaite operacje w tym na naszych pieniądzach i oni robią to na Windowsie to czego ja mam się bać?dawwin pisze:@marbed
Komputery pracowników banku najczęściej działają na windowsie,
Że jeżeli im "umkną" pieniądze z ich winy to niczego masz się nie bać. A jeżeli ktoś posprząta twoje konto ponieważ zna twój login i hasło to możesz mieć problem z odzyskaniem pieniędzy....marbed pisze:No i skoro to pracownicy wykonują rozmaite operacje w tym na naszych pieniądzach i oni robią to na Windowsie to czego ja mam się bać?
Ok,ale jak się włamią od z ich strony.Ja nie muszę się martwić,że jakichś trojan robi nasłuch mojej klawiatury...marbed pisze:A wiesz co jest w tym banku ale po drugiej stronie łącza? Jak myślisz na jakim systemie operacyjnym działają banki? Ty wchodzisz przez Linuksa ale bank jako taki ma oprogramowanie no na czym?
Widziałem na własne oczy w ING gdzie mam konto, zmieniałem parę rzeczy, byłem w oddziale i jako, że moje konto i moje pieniądze chciałem na własne oczy zobaczyć co i jak. Miła pani pokazała mi jak to wygląda po jej stronie, oczywiście wszystko na Windowsie...
Nie rozumiem wytłumacz mi kolego działanie stron bankowych, jak wiesz o co chodzi?jaroslawb1 pisze:Stron bankooowych????
Bałbym się....
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 5 gości