Już nie mogę się doczekać. L4D i L4D2 to będą moje pierwsze zakupy

Phoronix informował już wielokrotnie o podobnych przypadkach. Nawet jeśli ktoś na tym pracował to raczej jest inny kłopot. Nie ma oficjalnej informacji na ten temat, a więc nie wiadomo czy wersja dla Linuksa jakiejkolwiek gry Valve zostanie udostępniona. Jest pewien zbiór komercyjnych gier dla Linuksa ,które nigdy nie zostały wprowadzone do sprzedaży. Stanowią swego rodzaju ciekawostkę o której możesz przeczytać lub obejrzeć screenshot z danej gry. Więc poczekajmy na oficjalną informację od Valve software.Tares pisze:Może jeszcze nie oficjalnie, ale na phoronixie już są dowody na ten temat. Miejmy nadzieję, że wraz z premierą na MAC'a odbędzie się premiera również wersji na linuxa
Już nie mogę się doczekać. L4D i L4D2 to będą moje pierwsze zakupy
Tak, tyle, że teraz są binarki, które valve aktualizuje na bieżąco.mat pisze:Phoronix informował już wielokrotnie o podobnych przypadkach. Nawet jeśli ktoś na tym pracował to raczej jest inny kłopot. Nie ma oficjalnej informacji na ten temat, a więc nie wiadomo czy wersja dla Linuksa jakiejkolwiek gry Valve zostanie udostępniona. Jest pewien zbiór komercyjnych gier dla Linuksa ,które nigdy nie zostały wprowadzone do sprzedaży. Stanowią swego rodzaju ciekawostkę o której możesz przeczytać lub obejrzeć screenshot z danej gry. Więc poczekajmy na oficjalną informację od Valve software.
Binarki? Z których nie można skorzystać ponieważ brakuje kilku ważnych plików wymaganych do uruchomienia gry. Jeśli Valve nie potwierdzi wydania wersji dla Linuksa swoich gier to te pliki pozostaną tylko ciekawostką.Tares pisze:Tak, tyle, że teraz są binarki, które valve aktualizuje na bieżąco.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości