jak w temacie planuję zakup komputera Asus x53sv bez systemu. Chcę na nim od razu postawić ubunut i tutaj moje pytanie o sterowniki. Głównie karta graficzna optiums, trochę na ten temat czytałem, ale mam mimo wszystko duży mętlik w głowie

odpuść poszukaj cześć innego bo inaczej będziesz bawił z Ironhidei tutaj moje pytanie o sterowniki. Głównie karta graficzna optiums,
a to czemuNie jestem do końca przekonany do della (miałem kiedyś i jestem troche uprzedzony)
nie tylko ty jeden popełniasz ten błądp.s.przepraszam, ale nie zauważyłem, że płeć piękna mi odpisuje.
ja mniałam wadliwy egzemplarz ale mi wymienili co trzeba było (płyta gł chłodzenie i wifi w ramach gwarancji ) mój lap działa dobrzeMój stary (jakieś 5 lat temu) dell nie działał najlepiej. Pomijam kwestię Windowsa, który skutecznie się wieszał. Grzał się w środku, mielił czasem wyłączał się sam ostatecznie padła płyta główna, czy grafika (już nie pamiętam). Możliwe, że to kwestia modelu.
skorzystaj z jajek pona EXT73Asus kusi swoim wyposażeniem http://www.x-kom.pl/p/72808-notebook-la ... dvd-rw.htm, jedyny problem to optimus. Jednak poczytałem trochę w sieci i generalnie problem do ogarnięcia, pytanie tylko czy sobie z nim poradzę...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość