Hehe, nie chciało mi się wymieniać a tak mogę napisać j.w + The Mars Volta, Isis.el.pescado pisze:A ja słucham kupy różnych rzeczy, z głowy w kolejności przychodzenia do głowy...
Rocka progresywnego: Pink Floyd, King Crimson, Porcupine Tree, Anekdoten, Paatos...
Hard rocka: Budgie, Led Zeppelin...
Rocka: The Beatles...
Post rocka: God is an Astronaut
Metalu: Metallica, Opeth, Type 0 Negative, Tool...
Jazzu: Leszek Możdżer, Pink Freud...
Trip-hopu: Portishead, Massive Attack, Antimatter...
Goa: Infected Mushroom...
IDM???: Aphex Twin, Venetian Snares, Squarepusher, Amon Tobin...
Instrumentalnego hip-hopu: DJ Shadow...
Innej elektroniki: Moby, The Prodigy, Ulver, FatBoy Slim...
Industrialu: Nine Inch Nails, Laibach...
Dużo muzyki klasycznej
Flamenco: Paco de Lucia, Rodrigo y Gabriela...
Trochę bluesa, czasami reggae
Plus kilku artystów, których nie chce mi się szufladkować: Antony Hegarty, The Gathering, Tori Amos...
Folk Metal- Żywołak. Posłuchaj "Karczmy"Hmmm, to nikt nie gustuje w bardziej folkowych rytmach?
Hm całkiem niezłeThobold pisze:Alkatraz, Anastasis, Desdemona, Elgibbor. Spróbuj i powiedz, jak smakuje![]()
ojej painkiller'a sluchalem - juz nie pamietam kiedyBenzyna pisze:Głównie System of a Down, Judas Priest, Iron Maiden.
Od wakacji ciągle jestem zakochany w płycie Painkiller Judas Priest.
To Therion z plyty Theligooru2 pisze:W każdym gatunku są rzeczy wybitne jak mawiał Hołdys. Mam dosyć szerokie choryzonty muzyczne, ale to chyba moje ulubione
http://pl.youtube.com/watch?v=BhHyE4qe4ss - mistrzowie klimatycznego grania. Bardzo przyjemna muza do palenia.
...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości