Stanowczo powiem KalOnline
Żebyś nie musiał Szukać:
1. Tu se poczytasz i sie wszystkiego dowiesz.
Klik!
2.Strona domowa KalOnline
Rejestracja Strona Główna [url=hhttp://inixsoft.gscdn.com/inixsoft/KalOnlineEng/KalOnlineSetupEng060523.exe]download[/url]
Zacytuje z strony z punktu 1.(Żeby nie było ˇże plagiat

):
Co to jest KalOnline? To DARMOWA gra RPG online osadzona w orientalnym świecie fantasy. W pełni trójwymiarowa grafika, ogromny świat, który eksploruje się tygodniami a nawet miesiącami... nie nudzi się nigdy. Gra jest zaliczana do gatunku MMORPG, znaczy to tyle, że każdy może się połączyć z serwerem i uczestniczyć w grze. Można tu spotkać setki graczy z całego świata a szczególnie z Polski

.
A teraz Ode mnie
Bardzo fajna gierka cos jak tibia tylko że w 3d i jest pvp ale nie takie jak w tibia tu jest tak zwany
Duel 2 graczy musi sie zgodzic na ten duel a jak sie przegra to nic nie traci
Jest jeszcze tryb assasina to jest tak jak w tibii tylko że nie widać twojego nicka.Ale inni tez w ciebie mogą walic.Mozna miec tez takie jajko zwierzaka Knight=tiger Archer=Panther Mage=Bird
jak se wyhodujesz to jajko bedziesz sie mógł transformować w to zwierze xD. Są gildie i rózne combo tez mozna robic (Ja osobiscie robie prawie zawsze Combo z czarów i ataku)
Ja mam Każdą profesje ale mi najlepiej sie gra magiem (20lvl xD) i czary nowe bardzo fajne xDxD
Gorąco Polecam (A sie rozpisałem xD )