No i rzeczywiście, wczoraj dotarło do mnie 20 szt. Niestety musiałem lecieć po nie na pocztę bo się do skrzynki nie zmieściły Tylko czemu naklejek tylko 12?
i przyszły dzisiaj:
2XUbuntu
2XKubuntu
2X Edubuntu
Brakuje mi tu niestety Xubuntu:)
Płytki w stanie bardzo dobrym + do tego 4 naklejki.
Mam jednak dużego farta, że nikt to przechodził koło domu sobie ich nie skrobnął, ponieważ listonosz zostawił paczuszke pod samymi drzwiami:)
Poczekamy przed chwilą zamówiłem Ubuntu i Edubuntu z ciekawości do Kubuntu, cóż niedawno zamawiałem Kubuntu (i jeszcze nie dotarło, ale nic dziwnego)
Stan:
Current Request Details
2 Edubuntu CDs for PC
1 Ubuntu CD for PC
1 Ubuntu CD for 64-bit PC
Shipped/Cancelled requests
2 CDs requested on 2007-10-26. 2 CDs were approved and sent to the shipping company on 2007-10-30. Please note requests usually take from 4 to 6 weeks to deliver, depending on the country of shipping.
Ja zamówiłam sobie pod koniec sierpnia 3 Ubuntu CD for PC. Przyszły z tego co pamiętam dwa-trzy tygodnie po czasie złożenia zamówienia. W bardzo dobrym stanie, oczywiście z 4 naklejkami .
A teraz czekam na
2 CDs requested on 2007-10-17. 2 CDs were approved and sent to the shipping company on 2007-10-22. Please note requests usually take from 4 to 6 weeks to deliver, depending on the country of shipping.
Witam. Też dziś odebrałem dwie płytki ubuntu 7.10 + 4 naklejki.
Zamawiałem 15.10 i dziś odebrałem przesyłkę. Swoją drogą jest na niej pieczątka przesyłki lotniczej w dodatku "prior", przyleciała z United Kindgom. Jak na przelot samolotem do trochę długo (ponad 3 tygodnie), ale i tak jestem zadowolony z szybkości bo brałem pod uwagę nawet 6 tygodni.
Zaraz zabieram się za instalację.
Pozdrawiam
2 CDs requested on 2007-10-16. 2 CDs were approved and sent to the shipping company on 2007-10-22. Please note requests usually take from 4 to 6 weeks to deliver, depending on the country of shipping.
Płytki doszły do mnie w środę (07.11.07). Zamówiłem 2x Ubuntu 7.10. Z płytek raczej nie skorzystam, bo zainstalowałem już wcześniej GG i nie przypadł mi do gustu, ale naklejki to bardzo fajna rzecz i w gruncie rzeczy tylko na nie czekałem po tym jak odpaliłem po raz pierwszy GG. Co do oczekiwania nie zwalałbym wszystkiego na pocztę. Moje płyty (Szły z Belgii) były już po 2 dniach od nadania!! (Popatrzcie na datę obok stempelka że to priorytet u mnie jest "5/11/07")
nie dzwonią. numer jest po to, żeby doręczyciel mógł Cie znalezc jak mieszkasz np w środku puszczy białowieskiej. Podajesz go dla siebie, a nie dla nich