PS
Hmmm, wygląda Ciekawie. Ostatnio jeszcze męczyłem trochę projekt Passenger, też kawał niezłego grania.
Nie mogę tego Combo przesłuchać. Oni bardziej są industrial-metal-pop, a ja nie lubię jakiś miksów za bardzo. Polecę coś, gdzie znalazłem przynajmniej parę utworów, w których nutkach się rozpływam. Nie wszystkie utwory są nieziemskie - wiadomo, ale znalazło się u nich parę, które mnie zachwyciły:ignacy pisze:Hmmm, ale co konkretnie?Combichrist, Front Line Assembly i jeszcze parę rzeczy się przez moją playlistę przewinęło. Ogólnie szukam właśnie jakiegoś dobrego electrogothic, industrialu etc., coś konkretnego polecasz?
- o takie podejście mi chodziłoNo i tam wyszło, że tyle gatunków muzyki słucham, że czasami sam się połapać nie mogę. Ale nie ważne. Ważne, że się podoba. Ale mam nadzieję, że z metalu nigdy nie wyrosnę choć cieszę się, że nie jestem zamknięty na inne dobre gatunki. Włosków też długich już nie mam, skórka sprzedana, czarne ciuchy na zmianę z jaśniejszymi, po kolczykach dziury w uszach zostały, glany trzeba do szewca zanieść
Hehe - niemal jak u mnieumcs pisze:No i tam wyszło, że tyle gatunków muzyki słucham, że czasami sam się połapać nie mogę. Ale nie ważne. Ważne, że się podoba. Ale mam nadzieję, że z metalu nigdy nie wyrosnę choć cieszę się, że nie jestem zamknięty na inne dobre gatunki. Włosków też długich już nie mam, skórka sprzedana, czarne ciuchy na zmianę z jaśniejszymi, po kolczykach dziury w uszach zostały, glany trzeba do szewca zanieść
http://www.ubucentrum.net/2009/11/metal ... spoem.htmlpolmen pisze:Kurczędostrzegam piorunujące przewagę fanów rocka i jego odmian w śród społeczności ubuntu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości