Bazz93 pisze:a jak wygląda sprawa jak zamówie 250 szt.Chcę zamówić właśnie tyle ponieważ za 3 miesiące mam w szkole lekcje na temat oryginalnego oprogramowania i myśle żeby rozdać każdemu uczniowi po CD ;]
a ja mam watpliwosci co do zasadnosci takiego postepowania. Wydaje mi sie ze plyty rozejda sie w ciagu kilku minut, bo jak za darmo to czemu by nie zabrac(?!). Jednak Z tych 250 osob ktore zabiora CD system zainstaluje moze jakies 20 osob. Takie mam odczucie. A reszta plyt trafi do szuflady albo do kosza albo beda nimi rzucac po korytarzach
Wydaje mi sie ze szkoda naciagac ubuntu na koszty.
eliasz zgadzam się z tobą. Nie warto tylu zamawiać.
@Bazz93
Może dla pokazu zamów z dwie płyty i dwie ściągnij wątpię żeby ktoś wiedział, że te wypalone też są oryginalne
Gigabyte EP45-DS3L|Intel C2Q Q8200@3GHz|4GB DDR2|Gainward GTX260|Samsung F1 640GB|Tagan 600W
A mi równo po 6 tygodniach przysłali tak jak chciałem Ubuntu Desktop i Kubuntu... nie wiem, czemu na kopercie pisze jeszcze "Ubuntu Serwer", bo żadnej 3 płytki tam nie ma, ani nie zamawiałem.
Just enter your address below and we will send you * 1 Kubuntu CD for PC
* 1 Ubuntu CD for PC
of the 9.04 (Jaunty Jackalope) release.Tłumaczeniewg:http://www.translate.pl/pl.php4
Po prostu (dopiero co) wchodzą wasz adres poniżej i będziemy posyłać wam * 1 *Kubuntu* *CD* dla *PC* * 1 *Ubuntu* *CD* dla *PC* 9.04 (*Jaunty* *Jackalope*) wypuszczać (zwolnienie; zwalniać).
3 CDs requested on 2009-04-17. 3 CDs were approved and sent to the shipping company 15 hours ago. Please note requests usually take from 4 to 6 weeks to deliver, depending on the country of shipping.
Zamówione
EDIT:
ja także nie potrafię zamówić pod swojego AMD_64
Bo nie można, czemu? nie wiem. :/
Dell E6410 | i5-560M | 4GB DDR3 | Intel GMA | M5S 256GB SSD | Broadcom BCM43224
Linux user #483062 | Ubuntu user #24405
garhuy.blogspot.com | www.ubueasy.xorg.pl
Jestem zadowolnoy z Shipti, zamówiłem 6 płytek 8.10, i po 3 tygodniach przyszły, elegancko zapakowanie, bez uszkodzeń itd. Właśnie zamówiłem 9.04 no i zobaczymy, ale takie uzasadnienie napisałem że napewno przyślą. Pozdrawiam Radeko
P.S Jakby ktoś chciał świerze screeny, to mogę na jakiś hosting dać.