Grafika na forum
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: GNOME
- Kontakt:
Odp: Grafika na forum
Bez przesadyzmu panowie, jest blizej konca niz poczatku 

- mario_7
- Administrator
- Wersja Ubuntu: 20.04
- Architektura: x86_64
wszystko jest pod kontrolą. 
Jak główni "pracownicy" po obu stronach znajdą czas (bo przecież forum ani tworzenie motywu nie jest dla nikogo głównym zajęciem) nowy motyw się pojawi.

Jak główni "pracownicy" po obu stronach znajdą czas (bo przecież forum ani tworzenie motywu nie jest dla nikogo głównym zajęciem) nowy motyw się pojawi.
- emiltusiowy
- Sędziwy Jeż
- Wersja Ubuntu: 8.04
- Kontakt:
Chciałbym tylko donieść osobom czekającym na motyw że niedługo będzie 
Napotkaliśmy na pewne trudności ale wszystko pójdzie dobrze
Cierpliwości...

Napotkaliśmy na pewne trudności ale wszystko pójdzie dobrze

Cierpliwości...
- Ibin
- Sędziwy Jeż
- Wersja Ubuntu: 20.04
- Środowisko graficzne: Unity
- Kontakt:
Czekamy, czekamy, w miarę cierpliwie 

Ubuntu: #18664, Linux: #457547
Gigabyte GA-H87M-HD3 | i5 4430 | Gigabyte GTX 750 Ti | Kingston 8GB 1600 | WD10EZEX | DRW-1814BLT | BE QUIET L7-530W
Gigabyte GA-H87M-HD3 | i5 4430 | Gigabyte GTX 750 Ti | Kingston 8GB 1600 | WD10EZEX | DRW-1814BLT | BE QUIET L7-530W
- emiltusiowy
- Sędziwy Jeż
- Kontakt:
Niestety wynikneły pewne komplikacje :/
Na dzień dzisiejszy stan motywu wygląda tak:
http://szosa.org/forum/?styleid=4
Ale programiście nie chce sie już tego robić (przynajmniej za darmo), dlatego mamy dwie możliwości: albo zapłacimy mu jakieś 200 - 300 zł, albo szukamy innego
Ale programiście nie chce sie już tego robić (przynajmniej za darmo), dlatego mamy dwie możliwości: albo zapłacimy mu jakieś 200 - 300 zł, albo szukamy innego

- Biotrek
- Serdeczny Borsuk
- Środowisko graficzne: Inne
Odpalić jakieś konto bankowe i ciach. Zrzutkę zrobimy i po sprawie
"Demokracja to rządy hien nad osłami" - Arystoteles
- skoruppa
- Zakręcona Traszka
- Wersja Ubuntu: 11.04
- Kontakt:
200-300? Programista? xD Przecież to tylko them do vBulletin. I tak dziwne, że robi to tak długo a jak na razie w małym stopniu przypomina to co jest w pierwszym poście. :>.
- ryniek
- Serdeczny Borsuk
- Architektura: x86
- Kontakt:
To pomóż im cwaniakuskoruppa pisze:200-300? Programista? xD Przecież to tylko them do vBulletin. I tak dziwne, że robi to tak długo a jak na razie w małym stopniu przypomina to co jest w pierwszym poście. :>.

Dropbox invite: http://tinyurl.com/dropbox-invite
Stop złym praktykom sprzedaży oprogramowania wraz z sprzętem - http://uwolnijlaptopa.pl/
Stop złym praktykom sprzedaży oprogramowania wraz z sprzętem - http://uwolnijlaptopa.pl/
- emiltusiowy
- Sędziwy Jeż
- Kontakt:
Jakbyś zobaczył jego źródło to byś inaczej gadałskoruppa pisze:Przecież to tylko them do vBulletin.

- uel
- Przyjaciel
- Kontakt:
Nieważne emultusiowy, teraz i tak nikt w jego źródła nie zaglądnie, bo tego rzekomo nie posiada. Coś mi się wydaję, że w ogóle tego nie robił (od tego szkicu co nam pokazałeś). Albo to po prostu czysty szantaż, motyw zrobiony macie, tylko chcecie zarobić troszkę nieuzgodnionej z nikim kasy, bo czemu by nie? Różnie można interpretować Twoje występki. Dostałeś nawet przydomek "krętusiowy". 
Jeśli ktoś już zgłasza się na ochotnika i liczy się z tym, że to sporo pracy... to wybacz, ale tak nie postępuje, albo to człowiek niepoważny, albo nie zna się na rzeczy. Czyli Twoim zdaniem mamy 300 zł przedpłacić na konto Pana X, żeby mu się robić zachciało? A jak mu się znowu odechcę?
Wiesz ile kosztują całkiem profesjonalne motywy do VB? ok. 50 $. Wiesz ile zapłaciliśmy za główną stronę Ubuntu.pl? Prawie tyle samo ile Ty rządzasz. To sobie teraz porównaj. Nie zapominaj o kosztach obowiązkowej aktualizacji forum. Za darmo tego nie dostaniesz, a i zainstalować ktoś musi.

Jeśli ktoś już zgłasza się na ochotnika i liczy się z tym, że to sporo pracy... to wybacz, ale tak nie postępuje, albo to człowiek niepoważny, albo nie zna się na rzeczy. Czyli Twoim zdaniem mamy 300 zł przedpłacić na konto Pana X, żeby mu się robić zachciało? A jak mu się znowu odechcę?
Wiesz ile kosztują całkiem profesjonalne motywy do VB? ok. 50 $. Wiesz ile zapłaciliśmy za główną stronę Ubuntu.pl? Prawie tyle samo ile Ty rządzasz. To sobie teraz porównaj. Nie zapominaj o kosztach obowiązkowej aktualizacji forum. Za darmo tego nie dostaniesz, a i zainstalować ktoś musi.
Wielkie czyny powstają z wielkich marzeń.
Przed założeniem tematu zapoznaj się z regulaminem
bądź skonsultuj z moderatorem lub administratorem.

Przed założeniem tematu zapoznaj się z regulaminem
bądź skonsultuj z moderatorem lub administratorem.

- emiltusiowy
- Sędziwy Jeż
- Kontakt:
Mam ochotę ci wygarnąć ale się powstrzymamuel pisze:Nieważne emultusiowy, teraz i tak nikt w jego źródła nie zaglądnie, bo tego rzekomo nie posiada. Coś mi się wydaję, że w ogóle tego nie robił (od tego szkicu co nam pokazałeś). Albo to po prostu czysty szantaż, motyw zrobiony macie, tylko chcecie zarobić troszkę nieuzgodnionej z nikim kasy, bo czemu by nie? Różnie można interpretować Twoje występki. Dostałeś nawet przydomek "krętusiowy".

Ja nie zajmuję się motywem, zrobiłem tylko layout a całym kodem zajmuje się znajomy webmaster, i to ON chce za to kasę. Ja obiecałem mu z własnej kieszeni 100zł za ten motyw więc nie ****** mi tu o jakimś krętusiowym.
Tyle co mogłem to zrobiłem, na programowaniu się nie znam, jak znajdziesz kogoś ten motyw to ci przekażę źródło które mam

Możesz mnie przeprosić w tym wątku, nie krępuj się

- rzymianin
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 12.04
- Środowisko graficzne: Unity
Do kosza z tym.emiltusiowy pisze:Niestety wynikneły pewne komplikacje :/
Jak już ktoś ma zamiar zrobić motyw to od razu brązowo-pomarańczowy.
http://willwill100.deviantart.com/gallery/
#laybythesea: o co chodzi z tym linkiem?
Życie jest piękne!
- ubuproblem
- Serdeczny Borsuk
Chyba o to, jakie wolałby kolory, na nowym forumrzymianin pisze: #laybythesea: o co chodzi z tym linkiem?

Mi nowy motyw się w miarę podoba, ale te pieniądze... 300zł za motyw vbulletin to wg. mnie za dużo... A programista jakiego języka jest potrzebny? Jak PHP to znam jednego, ale też nie wiem czy będzie chętny popisać

#laybythesea: Zdaje się, że jest potrzebny programista vbulletin

- emiltusiowy
- Sędziwy Jeż
- Kontakt:
XMLubuproblem pisze:Chyba o to, jakie wolałby kolory, na nowym forum
Mi nowy motyw się w miarę podoba, ale te pieniądze... 300zł za motyw vbulletin to wg. mnie za dużo... A programista jakiego języka jest potrzebny? Jak PHP to znam jednego, ale też nie wiem czy będzie chętny popisać
#laybythesea: Zdaje się, że jest potrzebny programista vbulletin

- ubuproblem
- Serdeczny Borsuk
E jednak nie pomoże, bo powiedział, że słabo zna XML (tylko do jakiś prostych baz czy coś takiego) mam nadzieję, że szybko jednak znajdzie się nowy programista.
- emiltusiowy
- Sędziwy Jeż
- Kontakt:
No nic... ja layout zrobiłem, programować nie umiem. Kto chętny to przekażę wszystkie materiały.