Mytab7 - brak możliwości kopiowania plików na tablet.
-
- Piegowaty Guziec
Mytab7 - brak możliwości kopiowania plików na tablet.
Zainstalowałam sobie Ubuntu Thrusty Thar. Ściągłam klika książek i próbuję je wrzucić na tablet. Niestety wywala mi błąd, że plik jest tylko do odczytu. Czy kopiowanie plików w systemie Ubuntu na urządzenia zewnętrzne odbywa się inaczej niż windowsowskie "kopiuj wklej"?
Ostatnio zmieniony 11 gru 2014, 08:19 przez igotit4free, łącznie zmieniany 3 razy.
Powód: Poprawiłem temat. Zwracam uwagę na to jak "ściągłaś";)
Powód: Poprawiłem temat. Zwracam uwagę na to jak "ściągłaś";)
-
- Serdeczny Borsuk
- Wersja Ubuntu: 17.10
- Środowisko graficzne: GNOME
- Architektura: x86_64
Re: Kopiowanie pdf na tablet
Nie, odbywa się tak samo. Chyba, że ten tablet to iPadło. Napisz co to za tablet i jaki system na tym lata.
W Androidach zazwyczaj po podłączeniu wybiera się "tryb USB" czy coś w ten deseń.
W Androidach zazwyczaj po podłączeniu wybiera się "tryb USB" czy coś w ten deseń.
- igotit4free
- Przyjaciel
- Architektura: x86_64
Re: Kopiowanie pdf na tablet
Windows 10 @ GA-P67A-D3-B3, i3-2100 3.10GHz, 8GB RAM, Gigabyte HD6850 1GB RAM
Android 7.0 @ Motorola Moto G4+
Android 7.0 @ Motorola Moto G4+
-
- Piegowaty Guziec
Re: Komunikat "tylko do odczytu" podczas kopiowania plików na urządzenie USB.
Sformatowałam tablet. Komunikat "tylko do odczytu" już się nie wyświetla za to pojawił się nowy coś o bibliotece libmtp.
Tablet to Mytab7 wersja systemu Android 4.0.4. Komputer widzi tablet, wszystkie pliki, tylko kopiować nie da rady.
Tablet to Mytab7 wersja systemu Android 4.0.4. Komputer widzi tablet, wszystkie pliki, tylko kopiować nie da rady.