Synchronizacja z Ipod Nano

Karty graficzne, dźwiękowe, tv, monitory etc.
Olemp11
Piegowaty Guziec
Piegowaty Guziec
Wersja Ubuntu: 14.04
Architektura: x86_64

Synchronizacja z Ipod Nano

Post autor: Olemp11 »

Witam.

Jestem w pośiadaniu iPoda Nano 4g i tu już zaczyna się problem. Nie umiem zsynchronizować iPoda z żadnym programem muzycznym. Najwięcej eksperymentowałem z Rhythmboxem i Banshee. I doszedłem do tego że Rhythmbox odtwarza muzyke z iPoda jednak nie mogę ani zgrać ani wgrać na niego niczego a zaś Banshee wykrywa tylko go ale nie wyświetla żadnej muzyk. Następnie zacząłem się bawić z iTunesem instalowałem go na tysiące sposób i przez PlayOnLine jednak nie wykrywa on iPoda. Zostało mi założenie Maszyny Virtualnej, jednak po instalacji Win 8 jest problem z komunikacją USB nie wykrywa kompletnie niczego co jest podpięte do USB. Jest ktoś w stanie pomóc? Bo zmieniać System aby wgrać muzykę, a już tylko to pozostało mi po to aby się już odciąć od Windowsa. Przeglądając wujka google po instalowałem pełno jakiś bibliotek które miały by pomóc jednak cały czas stoję w miejscu bo nic one nie dały.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Multimedia - karty graficzne, dźwiękowe, telewizyjne, drukarki, skanery”