https://ygoow.com/pl/top/pobieranie/
Pozdrawiam i dziękuje za pomoc

bash: ./Ygoow: Nie ma takiego pliku ani katalogu
Musisz wykonać to polecenie, będąc w katalogu w którym jest wywoływany plik.olo555 pisze:Klikałem i nie działa. Wpisałem ./Ygoow w terminalu i wsykoczyło.bash: ./Ygoow: Nie ma takiego pliku ani katalogu
Oraz chciałbym zapytać:./Ygoow: error while loading shared libraries: libQt5MultimediaWidgets.so.5: cannot open shared object file: No such file or directory
Jak doinstalować te zależności oraz nadać uprawnienia ?Program działa, wymaga doinstalowania kilku zależności, ale działa. Pamiętaj też żeby nadać uprawienia do uruchomienia.
Program sam podpowiada czego mu brakuje, ale ok, przetarłem tę ścieżkę na piechotę, więc...olo555 pisze:Dziękuje Bardzo za wszystkie odpowiedzi.
Jednak , zrobiłem tak jak pisaliście uruchomiłem terminal w folderze z programem po wpisaniu komendy wyskakuje :
Oraz chciałbym zapytać:./Ygoow: error while loading shared libraries: libQt5MultimediaWidgets.so.5: cannot open shared object file: No such file or directoryJak doinstalować te zależności oraz nadać uprawnienia ?Program działa, wymaga doinstalowania kilku zależności, ale działa. Pamiętaj też żeby nadać uprawienia do uruchomienia.
Kod: Zaznacz cały
sudo apt-get install libqt5multimediawidgets
sudo apt-get purge libmcrypt4
sudo apt-get install libqt5concurrent5
./Ygoow: error while loading shared libraries: libmcrypt.so.4: cannot open shared object file: No such file or directory
./Ygoow: symbol lookup error: /home/ja/Pobrane/Ygoow_v2_Beta_4_Linux_64bit/libYgoowCore.so.1: undefined symbol: _ZN7QString13toUtf8_helperERKS_
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości