podczas otwierania zipów pojawia się błąd
-
- Sędziwy Jeż
- Wersja Ubuntu: 14.04
- Architektura: x86_64
podczas otwierania zipów pojawia się błąd
wysyłam do kogoś zipy z hasłem i on odczytuje jednak jeśli ja od niego dostane takiego zipa to prosi mnie o podanie hasła i ja czy wpisze dobre czy złe
dostaje komunikat że wystąpił błąd jednak nie jest napisane jaki błąd tylko że wystąpił jeśli wpisze złe hasło to nie jest napisane że hasło złe tylko że wystąpił błąd on ma system MacOS ja Ubuntu co dziwniejsze jeśli swoje własne zahasłowane zipy otwieram na swoim systemie to działa a jeśli te same zipy ściągnę z wirtualnego dysku wp.pl ale z Ubuntu który na tym samym komputerze dostałem na chwile od kolegi i odpaliłem jako live to jest ten sam błąd oczywiście jeśli na swój system ściągnę z internetu z tego samego miejsca to wszystko działa dobrze
dostaje komunikat że wystąpił błąd jednak nie jest napisane jaki błąd tylko że wystąpił jeśli wpisze złe hasło to nie jest napisane że hasło złe tylko że wystąpił błąd on ma system MacOS ja Ubuntu co dziwniejsze jeśli swoje własne zahasłowane zipy otwieram na swoim systemie to działa a jeśli te same zipy ściągnę z wirtualnego dysku wp.pl ale z Ubuntu który na tym samym komputerze dostałem na chwile od kolegi i odpaliłem jako live to jest ten sam błąd oczywiście jeśli na swój system ściągnę z internetu z tego samego miejsca to wszystko działa dobrze
Ostatnio zmieniony 30 lip 2015, 19:08 przez Dreammaker, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hwiparam
- Zakręcona Traszka
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: Openbox
Re: podczas otwierania zipów pojawia się błąd
Po pierwsze: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, - Masz tu trochę przecinków i sobie powklejaj, bo widzę, że Ci się na klawiaturze skończyły.
Po drugie: Co to za błąd, bo się doczytać nie mogę? Próbowałeś wypakować pliki w terminalu?
Po drugie: Co to za błąd, bo się doczytać nie mogę? Próbowałeś wypakować pliki w terminalu?
Kod: Zaznacz cały
unzip plik.zip
Ubuntu: "Nie możesz używać tej samej wersji OS przez 12 lat i cały czas otrzymywać do niej aktualizacje oraz wsparcie!"
Arch Linux: "Hahahahaha Rolling Release robi brrrrrr!!!"
Miej wygooglane, a będzie ci dane

-
- Sędziwy Jeż
Jest tylko napisane, że wystąpił błąd, po angielsku jednak nie jest napisane jaki nawet niema żadnego numeru błędu
- Hwiparam
- Zakręcona Traszka
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: Openbox
A w terminalu rozpakować plik, jak pisałem wcześniej, próbowałeś?
Ubuntu: "Nie możesz używać tej samej wersji OS przez 12 lat i cały czas otrzymywać do niej aktualizacje oraz wsparcie!"

-
- Sędziwy Jeż
nie próbowałem bo nie mam już tej płytki i nie wiem na razie jak ją zdobyć ponieważ jestem w szpitalu kiedy będę ją miał to spróbuje
-
- Zakręcona Traszka
- Wersja Ubuntu: 11.04
- Środowisko graficzne: GNOME
terminal jest do odpalania komend.
Niech gosc co wysyla poprobuje analiz, czym pakuje, moze znajdzie na co enkryptuje (sorry za polski jezyk informatyczny), niech zwali wszystko co widzi na ekranie gdy wlaczy opcje "verbose" AKA -v.
Jesli on cos namieszal na starcie - ty szybciej przejdziesz przez ucho igielne niz to naprawisz.
Niech gosc co wysyla poprobuje analiz, czym pakuje, moze znajdzie na co enkryptuje (sorry za polski jezyk informatyczny), niech zwali wszystko co widzi na ekranie gdy wlaczy opcje "verbose" AKA -v.
Jesli on cos namieszal na starcie - ty szybciej przejdziesz przez ucho igielne niz to naprawisz.