=========================tuh pisze: 21 sie 2018, 16:15 Ostatecznie udało mi się zainstalować z CD Przyjaznego Puchacza, ale nie wykrywa w ogóle żadnego Wi-Fi, więc nawet nie mogę zaktualizować...
Nie wiem, o co chodzi z sumami kontrolnymi... Jestem raczej zwykłym użytkownikiem komputera. Więc byłbym wdzięczny za link do dobrego tutoriala jak zrobić ten USB. Byle łatwe do zrozumienia.
==============tuh pisze: 21 sie 2018, 17:32 Stworzyłem obraz na pendrive tym programem UNetbootin. Jutro sprawdzę, czy da się wgrać. Pytanie: Czy pendrive przed utworzeniem obrazu musi być cały sformatowany? Były na nim jakieś pliki.
Windowsa usunąłem.
====================tuh pisze: 21 sie 2018, 16:15 Ostatecznie udało mi się zainstalować z CD Przyjaznego Puchacza, ale nie wykrywa w ogóle żadnego Wi-Fi, więc nawet nie mogę zaktualizować...
===================tuh pisze: 22 sie 2018, 14:42 Na szczęście, jak wyżej, mam już najnowsze Ubuntu z pendrive'a i wszystko działa. Śmiga szybciej od tamtego Windowsa, który zamulał.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości