Pozdrawiam Was serdecznie

Technicznie rzecz biorąc to jest to w Ubuntu, tylko czasem działa dobrze a czasem w ogóle. Klikasz aktualizuj do nowej wersji i czekaszmistrz1 pisze: 05 maja 2024, 18:14 . Szkoda, że nie ma *ubuntu w wersji aktualizacji ciągłej, bo taka wersja systemu teraz najbardziej mi odpowiada.
U mnie najczęściej się krzaczyło. Teraz używam calculate-linux i działa dobrze i to jest dystrybucja ciągła. Gdy pojawiła się aktualizacja KDE do nowej wersji miałem obawy, że może coś się spartolić, ale wszystko poszło gładko. Większość dystrybucji pracuje na systemd, a calculate-linux na openrc. Jedni twierdzą, że lepszy jest systemd, inni, że openrc. Nie zagłębiam się zbytnio w ten temat. Działa, to działa i nie kombinuję.Foka0111 pisze: 26 gru 2024, 15:16Technicznie rzecz biorąc to jest to w Ubuntu, tylko czasem działa dobrze a czasem w ogóle. Klikasz aktualizuj do nowej wersji i czekaszmistrz1 pisze: 05 maja 2024, 18:14 . Szkoda, że nie ma *ubuntu w wersji aktualizacji ciągłej, bo taka wersja systemu teraz najbardziej mi odpowiada.
Na Archu jak Ci parę razy w miesiącu będą wpychać nowy kernel to też może coś nie zadziałać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość