Enemy Territory
Mam problem: mianowicie po polaczeniu sie z serwerem pb wyswietla mi komunikat o tym, jakobym mial shaczony cf_wstats. Problem jest taki, iz naprawde to nie wiem gdzie taki wpis wlasciwie powinien sie znajdowac. Po aktualizacji pb jest to nazwane violation #20005.
Moje et:
Et 2.60b + etpro 3.6 + etpro 3.5 + najnowszy jaymod + etpub najnowsza wersja.
Mój system:
Ubuntu 6.10
x: gnome
hełp?
/szukalem podobnych zarowno na forum jak i na necie lecz nie znalazlem nic konkretnego.
Moje et:
Mój system:
Ubuntu 6.10
hełp?
/szukalem podobnych zarowno na forum jak i na necie lecz nie znalazlem nic konkretnego.
-
- Piegowaty Guziec
- Kontakt:
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 7.10
- Środowisko graficzne: GNOME
- Kontakt:
dew pisze:Mam problem: mianowicie po polaczeniu sie z serwerem pb wyswietla mi komunikat o tym, jakobym mial shaczony cf_wstats. Problem jest taki, iz naprawde to nie wiem gdzie taki wpis wlasciwie powinien sie znajdowac. Po aktualizacji pb jest to nazwane violation #20005.
Moje et:
Mój system:
Ubuntu 6.10
hełp?
witaj, u mnie występował podobny błąd, przeszedłem z powrotem na wersję 2.60 i wszystko jest w porządku, także myślę, że takie rozwiązanie powinno pomóc i Tobie.
Pozdrawiam
-
- Piegowaty Guziec
Udało mi się zainstalować gre. Udało mi się wgrać patch-e, strerowniki działają... natomiast nadal nie mogę grać ponieważ nie mogę podłączyć się do serwera. Przy próbie podłączenia do serwera następuje próba zgrywania jakiegoś jaymod z rozszerzeniem pk3 ... ale cały czas jest 0% i brak transferu. Dodam że gre zainstalowałem w /usr/local/games/ - być może to ma związek z moim problemem.....
Mam Ubuntu kilka dni i dopiero się ucze. To mój pierwszy linux, więc prosze o wyrozumiałość.

Mam Ubuntu kilka dni i dopiero się ucze. To mój pierwszy linux, więc prosze o wyrozumiałość.
-
- Piegowaty Guziec
u-buntownik, tylko root ma uprawnienia do /usr/. Mozesz poprostu zmienic wlasciciela plikow komenda chmod, ale bardziej polecalbym poprostu kopiowanie sciagnietych plikow i modow do katalogu /.etwolf/ w katalogu domowym kazdego uzytkownika. Mody gotowe do pobrania sciagniesz np. tu : http://www.enemyterritory.net.pl/download.php?id=3.
[ Dodano: 13 Grudzień 06, 18:27 ]
na moj problem tez znalazlem rozwiazanie: trzeba skopiowac aktualny pbweb.x86 do katalogu ~/.etwolf/pb , zmienic wlasciciela tego pliku i uruchomic. Wtedy dziala ^^.
[ Dodano: 13 Grudzień 06, 18:27 ]
na moj problem tez znalazlem rozwiazanie: trzeba skopiowac aktualny pbweb.x86 do katalogu ~/.etwolf/pb , zmienic wlasciciela tego pliku i uruchomic. Wtedy dziala ^^.
- skoruppa
- Zakręcona Traszka
- Wersja Ubuntu: 11.04
- Środowisko graficzne: GNOME
- Kontakt:
u-buntownik, pozatym zapraszam na http://ubuntugames.ovh.org
do lektory wstepu tez :>

Witam. Mam mały problem z ET. Mam zainstalowaną karte graficzną (GF 6600). Gra działa i wogóle Gram w ET od ponad roku wiec mam juz swój cfg itp. Na windowsie mam skaczące 125 fps (70-125). Słyszałem ze pod linuksem działa lepiej ale ja mam mniej fps. jakaś rada? Wykorzystanie procesora 100% (Amd Athlon 2000 xp+, 768 mb ram). Jakaś porada jak to usprawnić?
- acidburnpl
- Przyjaciel
- Wersja Ubuntu: 9.04
- Środowisko graficzne: Xfce
Catter, mam podobny problem. Najpierw miałem Radeona9200SE i nie dało się grać bo gra skakała ,chodź na XP śmigała bardzo ładnie. Po wielu próbach i konfiguracji wkońcu stwierdziłem że już mam dosyć i zmieniłem kartę na GF6600. Ku mojemu zaskoczeniu gra wcale nie śmiga tak miło jak bym się tego spodziewał. Też nie bardzo wiem co z tym zrobić. W sumie wychodzi na to że trzeba by mieć windowsa do grania bo na linuxie coś nie idzie pograć.