No to pokaż co wpisujesz. Sprawdzimyakro pisze:a ja wpisuje te polecenia i zadnego bledu mi nie wywala. Ani blad a ni nic co robic?

No to pokaż co wpisujesz. Sprawdzimyakro pisze:a ja wpisuje te polecenia i zadnego bledu mi nie wywala. Ani blad a ni nic co robic?
Kod: Zaznacz cały
moorie: error while loading shared libraries: libboost_filesystem-gcc-mt-1_33_1.so.1.33.1: cannot open shared object file: No such file or directory
Najprawdopodobniej nie podajesz pełnej lokalizacji.akro pisze:moorie -f moorhunt -p p2m.org.pl
albo probowalem tez tak
moorie -f moorhunt.txt -p p2m.org.pl
moorie -f moorhunt.doc -p p2m.org.pl
moorie -f -k moorhunt -p p2m.org.pl -v
probowalem tez z roota i nic nie wywala nie wiem, Moorie mam zainstalowany bo psrawdzalem w repo.
Kod: Zaznacz cały
<<eglebegle>>
To raczej sprawa kasowania uploadów przez Gmaila, było/jest o tym dość głośno. Akcja Gmaila zmusiła nawet niektóre fora do krótkiego zawiesznia działania. Nie ma więc co szukać błędów u siebie.gindek pisze:czy jest to spowodowane jakims bledem u mnie, czy skrzynki sa nagminnie kasowane przez zaloge gmail
Z Gmailem sprawa wygląda tak że najwięcej padło popularnych uploadów. Usuwane były konta, na które w tym samym czasie logowało się więcej klientów. Pomijając tą kwestię w regulaminie Gmaila jest zapisany zakaz korzystania programów typu MoorHunt (chodzi o zasadę działania). Walla natomiast usuwa konta na podstawie transferu dziennego. Jak dla mnie do takiej sytuacji doprowadziła nadgorliwość (czyt. głupota) programistów MoorHunta. Stworzyli program o dużych możliwościach, ale o zbyt wielkich udogodnieniach. Doprowadziło to do tworzenia nawet kilkudziesięciu kont dla małych i niepopularnych uploadów.shusty pisze:a z google ci idzie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości