Spoko SiBULSiBUL pisze:To może Administracja podeśle Tusiowi kopię obecnego Thema. Jeżeli Tuś się zgodzi chętnie mu pomogę. Pozdrawiam.

Spoko SiBULSiBUL pisze:To może Administracja podeśle Tusiowi kopię obecnego Thema. Jeżeli Tuś się zgodzi chętnie mu pomogę. Pozdrawiam.
Rozumiem, ale chciałem "obczaić" kod i ewentualne problemy z nim związane.emiltusiowy pisze:Spoko SiBULNajpierw muszę zrobić layout całego forum
pozatym jeszcze nie znamy ostatecznej decyzji... Może niech któryś z moderatorów doda odpowiednią ankietę do tematu
"Dowolny" styl znaleziony w sieci ma inny kod od obecnego. A skoro Tuś zrobi laya to wystarczy przerobić obecny.uel pisze:Dodałem sonde.
#SiBUL, ale "obczajać" kod możesz na dowolnym stylu znalezionym w sieci![]()
Dziękiuel pisze:Dodałem sonde.
Maruda z ciebieskoruppa pisze:Tak patrze na to co wymodziles i stwierdzam, ze bardzo mi sie podobaja czarne ikonki z boku. Twoja robota? Jesli tak to czy sa wektorowe?
. Ale i tak pomarudze.
1. Chyba zbyt waskie (ktos juz wspominal)
2. Nie wiem czemu ale gorne menu mi sie nie podoba... moze zrezygnowac z wysrodkowania, wyrownac i podzielic pozioma linia?
3. Cien (o ile to mial byc cien) jest jakis nienaturalny xD (szczegolnie po prawej stronie)
A i z czystej ciekawosci spytam: w czym projekt jest wykonany?
Dzięki wszystkim za opinieluinnar pisze:Bardzo ładny projekt.
Kilka moich propozycji do rozważenia dla Ciebie:
1. może spróbujesz trochę bardziej oddzielić 1 post od kolejnego (troszkę ciemniejsze tło tekstu parzystych postów?)
2. między logiem i informacją o zalogowanym a panelem z linkami jest bardzo dużo miejsca, przy oryginalnym rozmiarze będzie go jeszcze więcej. Spróbuj zobaczyć jak to wygląda kiedy jest powiedzmy 50% mniej miejsca
Ogólnie świetna, profesjonalna robota. Aha! Masz już wizję na listę subfor?
Jako tako...uel pisze:Jak Ci idzie jeśli mogę zapytać?
Dziękipc_master pisze:Bardzo ładny motyw. Masz talent emilutusiowy.
Podpisy będąpc_master pisze:Ale mam pytanie, nie będzie obrazkowej prezentacji ilości postów ( tych fajowych znaczków ubuntu) ani podpisów w stylu "Przebojowy jelonek", Gibki Gibbon" itp. Dla jasności nie czepiam się tylko pytam;)
ad 1. No nie wiem... na ubuntuforums.org tak nie jestgalvay pisze:Podoba mi się, ale mam parę uwag
1. Przyklejone tematy powinny być oddzielone belką od pozostałych, tak jak to jest w obecnym stylu.
2. Te 'znaczki' obok posta- ja nie mam pojęcia który co oznacza :/ Porównując z obecnymi, to zgaduję że nożyczki to 'edytuj', a wykrzyknik to 'zgłoś post'. Reszty nie potrafię rozszyfrować.
Zrobisz coś z tym, czy będę musiał sobie zapisać, co który znaczek oznacza i powiesić to nad monitorem?
3. Jakie ikonki chcesz zmienić? Mam nadzieję że nie te z głównego widoku forum oznaczające czy są w dziale nieprzeczytane posty, bo te powinny moim zdaniem zostać w obecnej postaci...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości