No niestety, skończyły się dobre czasy. Teraz już tylko max 3 þlyty (Ed/K/Ubuntu wszystko po 1) w standardowym zamówieniu. Pół roku temu można było 6, a jeszcze wcześniej....
Podejrzewam , że to oszczędności nie przyniesie. Zamiast zamówić po 6-9 płytek i rozdawać je znajomym, teraz 9 znajomych będzie zamawiać i narażać Canonicala, na jeszcze większe wydatki za przesyłkę. To tylko moja opinia....
Koronowianin pisze:No niestety, skończyły się dobre czasy. Teraz już tylko max 3 þlyty (Ed/K/Ubuntu wszystko po 1) w standardowym zamówieniu. Pół roku temu można było 6, a jeszcze wcześniej....
Podejrzewam , że to oszczędności nie przyniesie. Zamiast zamówić po 6-9 płytek i rozdawać je znajomym, teraz 9 znajomych będzie zamawiać i narażać Canonicala, na jeszcze większe wydatki za przesyłkę. To tylko moja opinia....
Tak jak kiedyś masz możliwość wybrania wysyłki specjalnej - zamów max 4 czy 5 płytek bo więcej i tak przytną bo się w wadze nie zmieszczą.
"I smoke two joints before I smoke two joints and then I smoke two more"
Tux Marley
ubuproblem: dlatego to sie nazywa "pre-order"
anemus, ja bez problemów dostałem 30 sztuk, tylko zamiast koperty dostałem w pudełku. (w sensie zamawiane do szkoły )
NIE POMAGAM NA GG , PRIVIE, ANI JABBERZE, TYLKO FORUM!
@Koronowianin: nie martw się, wyjda na swoje. Ludzie i tak zamawiają dużo więcej niz potrzebują. Sam poprzednim razem zamówiłem 20 szt.bo tylu było "chętnych". A jak przyszło co do czego to do dzisiaj zostało mi chyba 6 szt. 7.10.
Dlatego tym razem zamówiłem tylko 5 szt., zreszta z nadzieją, że może w skrzynke sie zmieszczą i nie będe musiał lecieć na pocztę
anemus pisze:Tak jak kiedyś masz możliwość wybrania wysyłki specjalnej - zamów max 4 czy 5 płytek bo więcej i tak przytną bo się w wadze nie zmieszczą.
4/5 wyślą w przesyłce specjalnej , bez podawania powodu? Bo nie napisze , że to jest na szkołę ( bo to by było kłamstwo). Czy po prostu mam napisać, że potrzebuje te 5 płytek dla znajomych?
Generalnie polecam napisać prawdę. W razie czego będziesz miał czyste sumienie (okłamywać firmę, która za darmo podeśle Ci wytłoczonego Linuxa - o ironio).
Nie wiem czemu, ale ja nigdzie nie zauważyłem opcji do zamawiania większej ilości płyt. Mógłby mnie ktoś oświecić, albo poratować screenem?
http://skp.rox.pl - amatorska drużyna piłkarska - razem z nami propaguj zdrowy i aktywny tryb życia
* 4 CDs requested on 2008-04-18. 4 CDs were approved and sent to the shipping company 4 hours ago. Please note requests usually take from 4 to 6 weeks to deliver, depending on the country of shipping.
3 CDs requested on 2008-04-18. 3 CDs were approved and sent to the shipping company 6 hours ago. Please note requests usually take from 4 to 6 weeks to deliver, depending on the country of shipping.
tylko czemu odnosze wrazenie, zę to bedie 7,10 a nie 8,xx :] ?
12 CDs requested on 2008-04-18. 12 CDs were approved and sent to the shipping company 23 hours ago. Please note requests usually take from 4 to 6 weeks to deliver, depending on the country of shipping.
no i fajnie
Wielkie czyny powstają z wielkich marzeń. Przed założeniem tematu zapoznaj się zregulaminem
bądź skonsultuj z moderatorem lub administratorem.