Przejrzalem forum i nie znalazlem podobnego watku (jesli jest to przepraszam za doubleposting i prosze o link

jakiej karty graficznej używasz oraz jaką masz zainstalowaną wersję sterowników do karty graficznej?aR-age pisze:Mam problem z rozdzielczoscia w grach. Gdy jest ustawiona na inna niz system uzywa pojawia sie czarny ekran z info not suported (i nie da sie zniej wysc oczywiscie oprocz twardego resetu). nie zawsze da sie rozdzialke ustalic przed odpaleniem aplikacji czy tez odpalic w oknie.
Przejrzalem forum i nie znalazlem podobnego watku (jesli jest to przepraszam za doubleposting i prosze o link). czy tylko ja mam ten problem i czy da sie jakos to zalatwic?
Nie zawsze jest to konieczne. Sprobuj CTRL+ALT+F1 -- to powinno pozwolic Ci sie zalogowac w terminalu w trybie tekstowym i zabic taki blokujacy proces. W ostatecznosci CTRL+ALT+Backspace badx CTRL+ALT+Delete moga byc bardziej skuteczne.aR-age pisze:(...)i nie da sie zniej wysc oczywiscie oprocz twardego resetu). (...)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości