[C++] kompilacja.
[C++] kompilacja.
Jestem początkującym programistą. Chciałbym kompilować do Debów przez terminal (g++)(lub inny program) i tworzyć oprogramowanie które otwierało by się z listy (Np. z Internet czy Gry). Jeśli by mi ktoś też pomógł robić pliki (znaczy kompilować
) exe, bo będe też chciał pod Win robić. Proszę o pomoc.

-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 9.10
- Środowisko graficzne: GNOME
- Architektura: x86
- Kontakt:
Odp: [C++] kompilacja.
klik
to staje się trochę żenujące, kolejny temat o tym samym, zamiast poszukać to lepiej napisać, kodzenie i kompilację w C/C++/Javie opisano na tym forum kilka razy, użyj opcji szukaj, tyle z mojej strony...
PS. Do moderatorów/adminów/opiekunów forum: zróbcie HowTo do programowania w C/C++/Javie, bo takie tematy nie przestaną się pojawiać.
to staje się trochę żenujące, kolejny temat o tym samym, zamiast poszukać to lepiej napisać, kodzenie i kompilację w C/C++/Javie opisano na tym forum kilka razy, użyj opcji szukaj, tyle z mojej strony...
PS. Do moderatorów/adminów/opiekunów forum: zróbcie HowTo do programowania w C/C++/Javie, bo takie tematy nie przestaną się pojawiać.