Konfiguracja Edimax EW-7206APG

Karty sieciowe, modemy, routery, WiFi, Bluetooth etc.
m4oz
Piegowaty Guziec
Piegowaty Guziec
Wersja Ubuntu: 10.04
Środowisko graficzne: Blackbox
Architektura: x86_64
Kontakt:

Odp: Konfiguracja Edimax EW-7206APG

Post autor: m4oz »

Dziś przyszł antenka. W pokoju mam tylko 9. Łączy się ładnie ale nic nie wysyła i nieodbiera. Dziś wskoczę na daszek i tam ją zamontuję. Jak na razie deszczyk pada (jak to na UK przytało) więc nie chcę sobie karku skręcić. Napiszę jak zamontuję.

EDIT:
Dziś przyszł antenka. W pokoju mam tylko 9. Łączy się ładnie ale nic nie wysyła i nieodbiera. Dziś wskoczę na daszek i tam ją zamontuję. Jak na razie deszczyk pada (jak to na UK przytało) więc nie chcę sobie karku skręcić. Napiszę jak zamontuję.

EDIT:
Może tak bedzie łatwiej. Przy jednej z konfiguracji zapisanej w tym pliku. wszystko mi działa pod takim względem. Widzi tą sieć, łączy się bez problemu, tylko na tym poprzestaje. w drugim folderze zawarłem komfigurację jaką mam na laptopie i działa mi bez najmniejszego problemu. Może wpadniecie na coś.

EDIT:
Może tak bedzie łatwiej. Przy jednej z konfiguracji zapisanej w tym pliku. wszystko mi działa pod takim względem. Widzi tą sieć, łączy się bez problemu, tylko na tym poprzestaje. w drugim folderze zawarłem komfigurację jaką mam na laptopie i działa mi bez najmniejszego problemu. Może wpadniecie na coś. Oto link dokonfiguracji:

http://www.speedyshare.com/625917175.html

Przepraszam, że w takiej formie ale nie bardzo mam jak inaczej. Poza tym nudzi mi się powoli ten strych i aż mnie mdli jak pomyślę, że muszę tam siedzieć. Jak na razie nie widziałem żadnego szczura ale podejrzewam, że kiedyś jakiś mnie przywita.

EDIT:
Sytuacja przedstawia się następująco. łączy się ale nic nie można zrobić. Absolutnie nie wiem co zrobić
ODPOWIEDZ

Wróć do „Urządzenia sieciowe”