Od razu na poczatku zaznacze iz nie wiem czy to odpowiedni dzial, poniewaz nie wiem na czym problem tak naprawde polega, ale w miare odpowiedzi, postaram sie zmienic temat na bardziej wlasciwy;)
Nie jestem takim zielonym uzytkownikiem, chociaz do eksperta wiele mi brakuje:craz: Wkoncu chce sie nauczyc jak rozgryzc ten system i radzic sobie z administrowaniem go dzieki mojej wiedzy ktora moze uda mi sie poglebic przy waszej pomocy:oops:
Wczoraj zainstalowalem XAMPP-a instalacja jest bardzo prosta

wpisuje haselko i zonk:shock:. Pokazuje mi sie czarny ekran z dziwnymi czarno bialymi paskami oraz kwadracikami. Na moj gust, ale moge sie mylic gdyby stery do karty graficznej sie wysypaly czy tez X'sy nawet bym nie zobaczyl tego ekranu logowania. Jesli sie myle bardzo prosze o wyprowadzenie mnie z bledu:craz:
Teraz co chce uzyskac, wiec najlepiej przelaczyc sie do trybu konsolowego i sprawdzic jakie bledy sa generowane ( nie mam bladego pojecia jak to zrobic, o ile takie sprawdzenie jest mozliwe). Usunac tego clienta, poniewaz on odpowiada wg mnie za przyczyne tego bledu. Naprawic X'sy, jakos kolejny raz nie chce mi sie robic formata, a mam czas poniewaz jestem na zwolnieniu to sobie chetnie z tym linuxem powalcze

Mam jszcze pytanie, czy istnieje takie cos jak przywracania systemu? cos na podobienstwo z windowsa?
Kurczak rozpisalem sie niesamowicie:razz: ale mam nadzieje ze ktos jednak dotrze do konca tego tekstu:razz: