Mam takie pytanie.Czy dałoby się zastąpić pidgina gaimem w 8.04?Wolałem gaima, lecz od 7.10 jest pidgin.Jeśli się da, to jak ewentualnie to zrobić?
Miałem także inne pytanie, więc zadam je tutaj żeby nie zaśmiecać innych działów.Czy da się zrobić tak, żeby pobrane akutalizacje po instalacji systemu zgrać na płytę, pendrive etc., żeby za każdym razem ich nie ściągać?
Gaim na 8.04
- sylwester
- Przyjaciel
- Wersja Ubuntu: 11.04
- Środowisko graficzne: GNOME
- Architektura: x86_64
- Kontakt:
Odp: Gaim na 8.04
Hmm, równie dobrze mógłbyś zapytać o zamianę Iceweasel'a na Firefoksa, albo odwrotnie.
Pidgin to Gaim i tyle, a zmienił nazwę pod groźbą procesu ze strony portalu America Online, który to zastrzegł sobie wszelkie zastosowania akronimu AIM (czyli ichniego komunikatora).
Więc inaczej: pytasz jak zamienić nowego "Gaima" na starego?
Trzeba odinstalować Pidgina i znaleźć deba o nazwie "Gaim" - i tyle.
Pidgin to Gaim i tyle, a zmienił nazwę pod groźbą procesu ze strony portalu America Online, który to zastrzegł sobie wszelkie zastosowania akronimu AIM (czyli ichniego komunikatora).
Więc inaczej: pytasz jak zamienić nowego "Gaima" na starego?
Trzeba odinstalować Pidgina i znaleźć deba o nazwie "Gaim" - i tyle.
- frklin
- Zakręcona Traszka
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: Openbox
- Architektura: x86
- Kontakt:
Odp: Gaim na 8.04
O ile wiem to kiedyś był Gaim i został przemianowany na Pidgin, bo AOL płakał coś tam.
// spóźniłem się....
// spóźniłem się....
DO WYGRANIA TRZY ROUTERY WWW.NIBYBLOG.PL/KONKURS