Totem instalowanie wtyczki Dekoder RealVideo 3.0[solved]
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 9.04
- Środowisko graficzne: GNOME
Totem instalowanie wtyczki Dekoder RealVideo 3.0[solved]
Mam pytanie. Przy odtwarzaniu filmu na totemie wyskakuje mi że odtwarzanie tego filmu wymaga wtyczki Dekoder RealVideo 3.0 która nie jest zainstalowana. A ja że jestem na Ubuntu od dosyć nie dawna to pojęcia nie mam jak instalować wtyczki. (domyślam się że za pomocą jakiejś komendy) Jak wchodzę na edycja=>wtyczki to też jej nie ma. Jak zainstalować ową wtyczkę?
- Singel
- Wygnańcy
Odp: Totem instalowanie wtyczki Dekoder RealVideo 3.0
Przedewszystkim czy masz wszystkie repozytoria?Jak masz to:
,potem wywalasz Totem Gastraymer a instalujesz Totem xine.Powinno hulać:w00t:sudo aptitude install libxul0d gnome-pilot-conduits libpurple-bin audacious gsfonts-x11 acroread acroread-escript acroread-plugins bogofilter bogofilter-bdb bogofilter-common bug-buddy cabextract flashplugin-nonfree gcc-3.3-base java-common libgadu3 libnss3-0d libpurple0 libstdc++5 libtelepathy-glib0 mozilla-acroread msttcorefonts odbcinst1debian1 openoffice.org-evolutio rar sun-java6-bin sun-java6-fonts sun-java6-jre sun-java6-plugin tcl8.4 telepathy-haze transmission-common transmission-gtk unixodbc w32codecs kadu smplayer skype picasa thunderbird
-
- Piegowaty Guziec
Odp: Totem instalowanie wtyczki Dekoder RealVideo 3.0
Nie no full wypas. Wcześniej stworzyłem wątek cały o tym jak mogę odtwarzać .rm na ubuntu. Tyle ludzi pisało i wszystkim działało oprócz mnie. A ty. 1 post i wszystko działa. Szkoda że nie da się tu żadnego plusa postawić komuś.