SMplayer+filmiki flash=zwiechaSMplayera

Grafika, film, dźwięk.
Awatar użytkownika
SonGohan
Piegowaty Guziec
Piegowaty Guziec
Wersja Ubuntu: 9.04
Środowisko graficzne: GNOME
Kontakt:

SMplayer+filmiki flash=zwiechaSMplayera[SOLVED]

Post autor: SonGohan »

Problem polega na tym,że w czasie odtwarzania filmu na SMplayer nie mogę ładować i oglądać filmików z internetu(youtube,milanos).Np. oglądam serial z dysku,ale wiem,że za godzinę będę chciał obejżeć jeszcze 2 odcinki "czegoś tam" na jakimś poratlu.No i mógłbym mieć dwie pieczenie na jednym ogniu,a tu lipa :sad:
Na SMplayer pojawia się biały ekran i nie odtwarza filmu dopóki nie wyłączę tych z neta.
Awatar użytkownika
ulek
Serdeczny Borsuk
Serdeczny Borsuk
Wersja Ubuntu: inny OS
Środowisko graficzne: Inne
Architektura: x86_64
Kontakt:

Odp: SMplayer+filmiki flash=zwiechaSMplayera

Post autor: ulek »

A jak włączysz SMPlayer'a, a potem jakiś film na YouTube, to jest na YouTube dźwięk?
ArchLinux | DWM
Awatar użytkownika
SonGohan
Piegowaty Guziec
Piegowaty Guziec
Wersja Ubuntu: 9.04
Środowisko graficzne: GNOME
Kontakt:

Odp: SMplayer+filmiki flash=zwiechaSMplayera

Post autor: SonGohan »

Jeżeli najpierw włączę SMPlayera ,to filmik na youtube ładuje się,ale bez dźwięku,a film na SM leci bez przeszkód.Jeśli pierwszy jest youtube to jest dźwięk i obraz,ale SMplayer wogóle nie odtwarza filmu,aż do momentu wyłączenia filmiku z YT.Z Amarok jest to samo!Nie ma Bola,żeby cokolwiek co odtwarza dżwięk śmigało z flashem jednocześnie.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rozwiązałem problem...usunąłem pulseaudio i wszystko działa poprawnie,a nawet lepiej.Oczywiście śmiga na Alsie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Muzyka, filmy, zdjęcia, grafika”