Żaden odtwarzacz nie wczytuje przenośnego mp3
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 9.04
- Środowisko graficzne: GNOME
Żaden odtwarzacz nie wczytuje przenośnego mp3
Witam
Testowałem wiele odtwarzaczy (Songbird, Rhythmbox, Exaile, Banshee, Amarok itp.) ale żaden nie obsługuje mojego modelu Philips GoGear 1GB SA4310/02. Wysłałem maila do Philipsa, ale oni odpowiedzieli że nie udzielają wsparcia dla innego oprogramowania niż Windows i Windows Media Player. Co mam zrobić, żeby odtwarzacz obsługiwał to urządzenie?:sad:
Testowałem wiele odtwarzaczy (Songbird, Rhythmbox, Exaile, Banshee, Amarok itp.) ale żaden nie obsługuje mojego modelu Philips GoGear 1GB SA4310/02. Wysłałem maila do Philipsa, ale oni odpowiedzieli że nie udzielają wsparcia dla innego oprogramowania niż Windows i Windows Media Player. Co mam zrobić, żeby odtwarzacz obsługiwał to urządzenie?:sad:
-
- Piegowaty Guziec
- Kontakt:
Odp: Żaden odtwarzacz nie wczytuje przenośnego mp3
A możesz korzystać z niego jak z pendrive'a?
Zapraszam do słuchania audycji Astrolog na antenie Radia Aktywnego w środy od 20 do 21. Link do forum w moim profilu: www.forum.radioastrolog.pl
-
- Piegowaty Guziec
Gdy kopiuje piosenkę w Nautilusie na odtwarzacz, potem odłącze to i tak tej piosenki nie widać w przeglądarce muzyki na odtwarzaczu.abd3mz pisze:A możesz korzystać z niego jak z pendrive'a?
-
- Piegowaty Guziec
- Kontakt:
Może to pomoże: http://trey.cwtsecure.com/2005/10/23/ph ... and-linux/
EDIT: Może sprecyzuj model. Będzie łatwiej pomóc.
EDIT: Może sprecyzuj model. Będzie łatwiej pomóc.
Zapraszam do słuchania audycji Astrolog na antenie Radia Aktywnego w środy od 20 do 21. Link do forum w moim profilu: www.forum.radioastrolog.pl
- Singel
- Wygnańcy
Odmontowujesz przed odłaczeniem?Ja wprawdzie nie uzywam przenośnego odtwaracza MP3,ale mam telefony Nokia 6500 clasic i SE 810i.Obydwa telefony sa widziane jako dodatkowy dysk i przekopiowuje dzwonki,fotki i wszystko jest widziane przez telefon.Postaraj się przed odłaczeniem odtwarzacza odmontować go.I jeszcze jedno,czy kopiujesz pliki o rozszerzeniu mp3?jak nie,to przekonwertuj je.
Intel 2 Core E8400 3.6G,RAM 4G Reaper 1000MHz,Gigabyte P-35,Galaxy 8600GTS,Segeate 320 G.Windows Vista,Ubuntu 8.10,Ubuntu 9.04,Windows 7
-
- Piegowaty Guziec
Już wszystko jest ok! Wystarczyło skopiować utwory poprostu do katalogu /Music/ a nie tworzyć podfoldery dla wykonawców i tam kopiować mp3 tak jak robił to WMP a ja się na nim wzorowałem:lol: Temat do zamknięcia