Witam. na windzie rozpakowywałem sobie czesci filmu ( który nie został ściągnięty do końca) i za pomocą VLC otwierałem go ( w tle ściągała się kolejna część).
w Ubuntu jak chce rozpakować film to muszę go ściągnąć całego - inaczej program do unraru usuwa mi pliki ( a przynajmniej ich części) wyświetlając błąd.
jest jakiś program który umożliwi mi rozpakowanie nie do końca ściągniętego filmu? tzn kilka partów RARowych?
WinRAR na ubuntu- rozpakowywanie części
- tomekgreen1985
- Wytworny Kaczor
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: KDE Plasma
- Architektura: x86
Odp: WinRAR na ubuntu- rozpakowywanie części
Ja robiłem to winrarem przez wine.
Linux Mint 9 Isadora oraz Debian Sid AMD Athlon 2 x 2.8 + 3 GB Ram +WD 500GB + GF 6150 SE 256 MB + MP61PME-S2P
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 9.10
- Środowisko graficzne: GNOME
- Kontakt:
Rar na windowsie i na linuxie to to samo , tylko ze "nasz" nie ma gui, tylko wiersz polecen.
Jezeli masz z czyms problem to patrzysz do manuala albo w konsoli wpis: "rar -?"
A wracając do problemu:
sproboj
gdzie ZZ.part01.rar to pierwszy plik archiwum.
Przy bledzie braku archiwum kolejnego, program nie skasuje tego co juz wypakowal (kb - od keep broken btw
)
Jezeli masz z czyms problem to patrzysz do manuala albo w konsoli wpis: "rar -?"
A wracając do problemu:
sproboj
Kod: Zaznacz cały
rar e -kb ZZ.part01.rar
Przy bledzie braku archiwum kolejnego, program nie skasuje tego co juz wypakowal (kb - od keep broken btw

-
- Sędziwy Jeż
- Wersja Ubuntu: 10.04
- Środowisko graficzne: GNOME
- Kontakt:
podziałało
tyle że jak mam do połowy ściągnięty plik to musze zmieniać jego nazwę bo program chce go chwycić do rozpakowywania ale wtedy wyskakują errorki
jednak obie wersje - przez konsolkę i przez Wine działają
DZIĘKUJĘ!

DZIĘKUJĘ!